Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skuespillere/ stemmer søges til radiodrama, Lønnet

Deadline inden d. 1. januar 2013


Radiodrama søger skuespillere, KBH

Del denne nyhed med dine venner på facebook ved at "Like" i nyheden. (Du deltager i lodtrækningen 1. december om et livslangt medlemskab til 2000 kr.)


Vi producerer radiodrama i lidenskab og nu skal vi til at tage hul på en serieproduktion. Optagelserne vil foregå i foråret 2013, men hvad serien nærmere er og går ud på holdes endnu hemmeligt til alle roller er fundet. Vi står og skal bruge en række modne skuespillere, flere af dem med tyrkisk baggrund.


Her er de roller vi leder efter:

Hovedrollen (50-55 år)
En selvironisk, desillusioneret type med en god portion sarkastisk humor

Hovedrollens nabo (40-45 år)
En yderst velmenende, oversocial og noget omklamrende kvinde med et varmt bankende hjerte for alle indvandrere.

Isenkræmmeren (30-35 år)
Målrettet, korrekt fyr omkring 35. Føler sig svigtet af politikerne, men er i stand til at tage vare på sig selv. Betragter sig selv som frihedskæmper og de fremmede som snyltere. Kan forekomme fornuftig og retlinet som en primitiv Thuesen-Dahl.

Kioskejeren (55-65 år)
En fedtet, ældre gut, der skyder skylden for egen manglende formåen på de fremmede. På positivsiden føler han dog en stærk solidaritet med sine meningsfæller.

Møbelhandleren (50-55 år)
En stor, dybest set godmodig mand med kort lunte. Står over for at måtte sælge forretningen, der kører elendigt, og retter sin vrede mod de fremmede, der klarer sig bedre.

Tøjbutikejeren (35-40 år)
Selvstændig kvinde omkring 40 med hurtige replikker og et letantændeligt temperament. Hader alle fremmede på grund af sin tidligere – hemmelige – kæreste, en voldelig tyrker, som, hun mener, har smadret hendes liv.

Aras Sabuncu (25-30 år)
Kriminel, forfængelig ung tyrker med tåbelige machoidealer og såret etnisk stolthed. Fuld af selvmedlidenhed, da skæbnen går ham imod.

Grønthandleren (45-55 år)
Aras’s morbroder, en velintegreret og venlig tyrker, der i virkeligheden blot ønsker fred og ro til at leve sit liv. Hans vrede skal ses i sammenhæng med, at han netop er blevet gennemtævet af en dansker.

Grillbarejeren (40-50 år)
En stridbar og aggressiv tyrker, der med liv og sjæl deltager i krigen mod danskerne.

Boghandleren (45-55 år)
En tænksom, besindig, men rystende nervøs tyrkisk mand. Hjælper hovedrollen med at finde den eventuelle tyrkiske gerningsmand – i håb om at dæmpe sine landsmænds vrede på danskerne efter mordet.For at søge denne og alle andre af vores opslag og fuld adgang til hele vores system og netværk, kræves det at du har en betalende profil på DASK-online. Profilen udløber først i 2014.


Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook