Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Byggemand Bob, Postmand Per og Brandmand Sam søges, Timelønnet

Deadline inden d. 1. oktober 2012


Dragtbærer til Byggemand Bob, Postmand Per og Brandmand Sam søges, Timelønnet

Del denne nyhed med dine venner på facebook ved at "Like" i nyheden. (Du deltager i lodtrækningen 1. december om et livslangt medlemskab til 2000 kr.)


Atter igen er vi hyret til at finde dragtbærer... er det dig?

Vi søger:
-       Dragtbærer til Byggemand Bob, Postmand Per og Brandmand Sam    
-       Værter til Byggemand Bob, Postmand Per og Brandmand Sam
-      Julemand (skal kunne synge og danse da julemanden skal indgå i større shows sammen med andre)


Dragtbærerne skal være dygtige unge, der kan danse, agere og huske en koreografi. Vi søger forskellige højder til dragtbærerne, da der er forskellige højdekrav til de forskellige shows. Max 167 cm høj.
 
Værterne skal gerne være en ”triple threat”, altså kunne danse, synge og agere. Gerne med en stærk udstråling og et ungdommeligt udseende.
 
Mulighed for mange jobs over hele året.

 
I vil blive kaldt til audition den 30 sep 2012.


Vi skal have jeres ansøgning senest 24/9-2012


Audition info
 
Audition afholdes i København
 
Når du ankommer, vil der være en medarbejder til at tage imod dig, og du bedes aflevere 2 eksemplar af dit CV med foto. Man bedes møde i god tid og der vil være adgang til lokalerne en halv time før, de første søgende skal ind til juryen.
 
Der vil være mulighed for at låne omklædningsrum til at skifte til dansetøj (træningstøj og sportssneakers/jazzsneakers er helt fint). Der er dog desværre ikke mulighed for opvarmningsrum for dem der skal synge, så vi henstiller til, at du laver stemmeopvarning inden du kommer.
 
For søgende til de forskellige dragtbærere vil der være fælles koreografi. Efter en kort opvarmning læres en koreografi som efterfølgende skal danses i grupper af tre.
Søger man til vært skal man forberede en tilsendt sang plus en valgfri sang (fremføres a capella eller med karaoke track) gerne noget optempo og børnevenlig. Der vil være mulighed for at afspille medbragt cd eller ipod/mp3. Desuden vil der være fælles koreografi, der læres på stedet.
 
Man får af vide på dagen om man er gået videre til callbacks.
 
Prøver
Datoer fastlægges efter audition.
 
Kort arbejdes beskrivelse
Normalt vil der kun være shows i weekender og i skoleferier, da det er her vores kunder booker os. Som udgangs punkt vil vi tage af sted tidligt om morgen fra vores kontor i København NV og køre ud til stedet hvor showet skal afvikles. Alle hjælper med at stille lyd og rekvisitter klar inden showet. Vi giver den gas på scenen og giver børn og voksne en sjov oplevelse. Efter optræden vil der være det vi kalder Meet and Greet (hils på børn og tage billeder med dem). Alle hjælper med at pakke sammen og vi køre tilbage til København.For at søge denne og alle andre af vores opslag og fuld adgang til hele vores system og netværk, kræves det at du har en betalende profil på DASK-online. Profilen udløber først i 2014.


Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook