Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Mandlig skuespiller søges til teaterproduktion.

Deadline inden d. 22. oktober 2012


Mandlig skuespiller søges til teaterproduktion.
 

Del denne nyhed med dine venner på facebook ved at "Like" i nyheden. (Du deltager i lodtrækningen 1. december om et livslangt medlemskab til 2000 kr.)

Til teatergruppen Superreals næste forestilling søges en mandlig skuespiller i alderen 23-28 år.
 
Vores forestilling, deCOMPOSED, er målrettet unge og tager udgangspunkt i August Strindbergs "Et drømmespil". deCOMPOSED kommer til at handle om, menneskets måde at anskue verden på. Hvorfor er det, at vi generelt aldrig kan blive helt tilfredse med, hvor vi er i livet og hvad vi har? Og hvorfor spiller kærligheden os et puds og bliver til både det skønneste og bitreste vi ved? Sidst men ikke mindst handler forestillingen om at lære at leve i nuet og være sig selv tro.

deCOMPOSED er et crossover af musikdramatik, fysik teater og taleteater. Genrerne blandes for at skabe en stærk visuel, auditiv og humoristisk forestilling om menneskets vilkår - både de gode og de mindre gode.
 
Da vi er en engageret og professionel gruppe forventer vi også at du er det. Og vi forventer, at du har en eller anden for for teatralsk skoling som baggrund. Du skal være instillet på at øve flere dage om ugen både dag og aften prøver. Hvis du kan synge, og/eller spille et instrument er det helt klart et plus, men ikke noget krav.

Vi starter prøver fra mandag den 22. oktober og frem til midt/slut januar hvor vi skal på showcase med forestillingen og derefter på turné i bl.a København, Aarhus og Esbjerg.
 
Er du interesseret, så skriv en mail med lidt info om dig selv, din baggrund, cv og billede til info@superreal.dk inden fredag den 28. september. Auditions afholdes mandag den 1. og tirsdag den 2. oktober.

På forhånd tak for hjælpen.

Gert Møller Jensen
Producent og Kunstnerisk leder

SUPERREAL.DK
Jægersborggade 31, kld.
2200  København N

T: 31454155
M: info@superreal.dk
W: www.superreal.dkØnsker du fuld adgang til alle vores castings og auditions igennem resten af 2012 og hele 2013, samt profil med masser af fordele?

Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook