Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Børn søges til kortfilm, Haster, KBH

Deadline inden d. 12. september 2012 Børn søges filmen til Dronning For En Dag

Del denne nyhed med dine venner på facebook ved at "Like" øverst i nyheden. (Du deltager i lodtrækningen om et livslangt medlemskab til 2000 kr.)


I forbindelse med casting til den kommende børnefilm 'Dronning For En Dag', der er støttet Filmværkstedet, søger vi børn i alderen 11-15 år til bærende roller. Casting vil foregå fra 10. september i København! Optagelser vil finde sted i efteråret 2012! Hvis du vil medvirke i alletiders børnefilm, så grib chancen i dag!

Vi søger følgende:

1. Piger i alderen 11-15 år, du har gerne et karakteristisk udseende, til hovedrolle som "Sara" i filmen. Din spillealder er gerne 13 år. Om "Sara": Genert, outsider, akavet, sårbar. Du er gerne etnisk dansk, blond og har blå øjne.

2. Piger i alderen 11-15 år, du har gerne et karakteristisk udseende, til hovedrolle som "Karen" i filmen. Din spillealder er gerne 13 år. Om "Karen": Lidt kikset, men ikke en outsider, ven med de fleste, afholdt. Du er gerne etnisk dansk, men mørkhåret og med mørke øjne.

3. Piger i alderen 11-15 år, du er gerne selvsikker og kan spille "populær og afholdt/frygtet", til bærende roller som klassens dronning "Tanja, Janne eller Lisa" i filmen. Din spillealder er gerne 13 år. Om "klassens dronninger: Populære, smukke og kokette. Gerne af anden etnisk baggrund, gerne Mellemøsten, Asien, Afrika eller Sydamerika.

4. Drenge i alderen 11-15 år, alle typer søges, til biroller som drengene "Kasper, Jeppe eller Thomas" i filmen. Du er gerne af anden etnisk herkomst, såsom Mellemøsten, Asien, Afrika eller Sydamerika.

Bemærk: Erfaring med teater eller film er en stor fordel, men ikke et krav. Af hensyn til deltagere søger vi primært kandidater fra København og omegn (transport dækkes ikke til casting). NB: Produktionen opfordrer især skuespillere med anden etnisk baggrund eller med unikke træk til at søge.

CASTING & OPTAGELSER: Casting vil foregå fra 10. september i dagtimerne i København. Optagelser vil foregå i efteråret 2012 i København. Nærmere information om tid/dato fås ved henvendelse/bekræftelse på casting.

OM 'DRONNING FOR ÉN DAG': Ny børnefilm (novellefilm på 20 min.) produceret af Wisdom Bell Productions med støtte fra Filmværkstedet. Filmen instrueres af manuskriptforfatter og instruktør Marianne Hansen, som ligeledes har skrevet filmen. Synopsis: Den 13-årige "Sara" går i skole i København. Her lærer hun på den hårde måde, at popularitet og selvrespekt ikke nødvendigvis hænger sammen. Filmen indspilles de sidste 4 dage i efterårsferien. Producer på filmen er Gabriela Uweis (El Cine Production). Mere information om manuskript og indhold fås ved henvendelse/bekræftelse på casting.

HONORAR: Der er tale om en lowbudget produktion og opgaven er derfor ulønnet. Du kan dog se frem til en super oplevelse med professionelle filmfolk. Der gives forplejning under optagelserne ligsom produktionsrelaterede omkostninger dækkes.


Ansøg ved at logge på din profil eller...

Vi har udviklet en ny medlemskabsform, hvor du har medlemskab helt ind til du bliver 18 år.

Det kræver naturligvis en længere forklaring, som du bedes læse fra vores blog sammen med dine forældre: KLIK HER


Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook