Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skuespiller søges til teaterstykke Godsbanen Århus, Haster

Deadline inden d. 30. august 2012


Mandelig skuespiller søges til forestilling på Katapult, Godsbanen.

 

Til forestillingen Når mennesket Græder, som skal opsættes på Teater Katapult på Godsbanen fra d. 20. – 27. November 2012, søges en dygtig mandelig skuespiller.

Det er en fordel hvis du har erfaring med skuespil, da der stilles krav til dine evner på scenen og ikke mindst din kompetence til at kunne gå ind i arbejdet med en professionel tilgang. Øveperioden ligger fra slutningen af august og frem til d. 20. November hvor spilleperioden begynder, og du skal regne med at vi øver ca. 3-4 gange ugentligt, som naturligvis er datoer vi fastlægger i fælleskab. Du skal derfor have tid og lyst til at sætte en stor del af din tid af til at indgå i et team af dygtige medspiller, som alle har en fælles mål om, at opsætte en forestilling af højt professionelt niveau. Jobbet er ulønnet og stykkets resterende skuespiller består af Marianne Ilum Sørensen og Jonas Møller Pedersen.

 

 

Hvis dette opslag har interesse vil du blive indkaldt til en lille uformel audition og hvis du ellers har spørgsmål af den ene eller den anden art, så kontakt:

Dramatiker og Instruktør Jeanette Munzert

Tlf. 53539682 / jeanettejacobsen_9@msn.com

 

Lidt om stykket:

Måske fylder havet så meget, fordi kvinderne har grædt så meget gennem tiderne, men hvad så når verdens mænd også begynder at græde – flyder vi så helt over? Eller hvad nu, hvis kvinderne tørrer øjnene – tørrer havet så ud?

I teateropsætningen Når mennesket græder møder vi en historieløs kvinde, der jagter andre menneskers historier for at finde sig hendes helt egen identitet. På hendes jagt støder hun på alverdens skæve og absurde eksistenser, der alle fungerer som hjælpende faktorer i kvindens skabelse af en identitet. Identiteten klistres sammen af de historier stykkets eksistenser forærer til kvinden, i menneskets mest intime øjeblikke, når mennesket græder.


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook