Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Casting til spil på Ipad platform, Lønnet/ Transport betalt

Deadline inden d. 15. september 2012


Casting af skuespillere til formidlingsrollespil i Ret- og Strafmuseet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få castings direkte i din mailboks: KLIK HER


Dansk Skuespillerkatalog giver dig hermed en ny og spændende platform at vise dine talenter på...

Bemærk at optagelserne er på Fyn men at vi søger skuespillere fra hele landet (Castselv.dk)

Ret- og Strafmuseet søger skuespillere til nytænkende iPad-baseret historisk opklaringsspil.  Et spil, hvor brugerne i rollen som politiets rejsehold skal opklare et mord i Faaborg Arrest. Spillet foregår i tiden lige efter den anden verdenskrigs afslutning. Under opklaringsarbejdet afhører brugerne via Ipads de implicerede personer. Disses svar er optaget som forskellige filmsekvenser, og svaret afhænger af brugerens spørgsmål. Der er således tale om ægte interaktiv historisk formidling. Handlingen og dens personer er opdigtede, men både historien og personerne har rod i virkeligheden.  Gennem mødet med spillets personer og de fysiske rammer som arresten, privatboligen og retssalen, vil spillet formidle spændende aspekter af historien - og brugeren sættes overfor stadigt aktuelle dilemmaer i opklaringen og afstraffelsen af forbrydelser.
Spillet vil blive brugt som fast undervisningstilbud for skoleklasser og som generelt tilbud til alle besøgende på det nye museum.

Optagelserne er planlagt til to sammenhængende dage medio september, og foregår primært i Faaborg gamle Arrest (Torvet 19, 5600 Faaborg). Museet har afsat 3000,- pr. rolle til honorar eksklusiv transportgodtgørelse.

Kort beskrivelse af hver karakter:

FÆNGSELSINSPEKTØR LUNDBY
Mand, 40 - 55 år
Pragmatisk, hjælpsom
- er en hjælpende figur der ønsker opklaringen gennemført så hurtigt som muligt, så tingene kan vende tilbage til normalen. Han bliver dog irriteret når man kommer ind på slægtsfejden imellem hans egen og afdødes familie, og vil gøre alt for at nedtone denne konflikt, da han er flov over at blive sat i relation til afdøde og dermed indgå som mistænkt.

BETJENT OLE HANSEN
Mand, 25 - 35 år
Ærlig, beskeden
- er lidt flov og forvirret over at mordet kunne ske under hans vagt, og at han ikke har hørt eller lagt mærke til noget. Han fornægter derfor også kvælning som dødsårsagen og mener at afdøde havde dårligt hjerte. Generelt vil han være ærlig og hjælpe med informationer, så længe mistanken ikke rettes mod hans gode ven Bjarne Nielsen, som han vil gå igennem ild og vand for.


APOTEKER HELLSTRØM
Mand, 45 - 60 år
Selvglad, stolt
- stiller sig hjælpende til rådighed og lægger ikke skjul på at han synes at han er god til retsmedicinske betragtninger. Han er nysgerrig omkring efterforskningen, men klapper i som en østers hvis snakken kommer ind på hans datters forhold til afdøde. Han bliver i stedet bitter og vred og lægger ikke skjul på sit had til Poul Nielsen, som han menerhar fået som fortjent.

PETER NICOLAISEN
Mand, 30 - 40 år
Usikker, selvdestruktiv
- lever i en alkoholsky og kan ikke huske så meget fra mordaftenen. Det hjælper dog lidt hvis han bliver hjulpet lidt på vej og som han bliver mere ædru husker han efterhånden vigtige detaljer fra mordaftenen, men som tiden går får han også mere og mere abstinenser og har derfor samtidigt svært ved at bevare koncentrationen.

PREBEN SVENDSEN
Mand, 35 - 45 år
Konfliktsky, angst
- er oprigtig ked af mordet på Poul Nielsen, som han indrømmer at have været nære venner med. Han har ikke meget at sige andet end opremsning af nogle minder, men når han bliver gået på klingen fabler han op om et komplot og kaster han skylden på fængselsinspektøren. Han ved også at Peter Nicolaisen skylder afdøde et større pengebeløb.

BJARNE MADSEN
Mand, 25 - 35 år
Stolt, kynisk
- mener ikke selv at han er mistænkt, men er såmænd venlig nok og vil gerne oplyse sit alibi. Han har ringet til en kæreste i Svendborg, der kan bekræfte at han var hjemme kort efter midnatstid på mordnatten. Presset bliver han vred og knurrer at han ikke vil sættes i forbindelse med et så usselt kryb som Poul Nielsen. Han indrømmer kun tvunget at han kom hen på fængslet efter midnat - og holder fast i at Ole kan bevidne at de spillede kort, hvorefter han gik igen. Han vil under ingen omstændigheder tilstå mordet, men kan godt finde på at vrisse at Poul Nielsen fik hvad han fortjente.

KIRSTINE SØRENSEN
Kvinde, 20 - 30 år
Konfliktopsøgende, nysgerrig
- har sin gang rundt på hele fængslet og går ikke ad vejen for at løbe med sladder. Hun har kender en del til alles baggrund og har en masse teorier om hvem der kunne være skyldig. Hvis mistanken falder på hende selv bliver hun forlegen og ryster det bare af sig.


For at søge denne og alle andre af vores opslag og fuld adgang til hele vores system og netværk, kræves det at du har en betalende profil på DASK-online. Profilen udløber først i 2014.


Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook