Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Nordamerikansk spillefilm søger statister, KBH, HASTER

Deadline inden d. 16. august 2012


Nordamerikansk spillefilm søger statister, KBH, HASTER

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få castings direkte i din mailboks: KLIK HER


Vi er en nordamerikansk produktion, der laver en uafhængig low budget film, som hedder "Far From The Tree" produceret af Fidelio Films, der har base i New York. Instruktøren Mark Raso er canadisk, og har lige vundet guld ved "The Student Academy Awards" (Oscars) med sin kortfilm UNDER. Han har boet i Danmark for år tilbage, hvor ideen til filmen blev undfanget, og han har valgt at denne film skal være hans debutfilm.

Cast: Filmens hovedpersoner bliver spillet af Frederikke Dahl Hansen (Frit Fald) og Gethin Anthony (Game of Thrones). Andre skuespillere i filmen er - Sebastian Armesto (Pirates of The Carribean), Tamzin Merchant (Tudors), Mille Dinesen, Martin Hestbæk, Gordon Kennedy, Baard Owe mm.

Synopsis: Efter ugers rejse gennem Europa, befinder den umodne William og hans venner Jeremy og Jennifer sig ved en korsvej i København. Jennifer kan ikke længere tåle synet af William, og Jeremy føler sig i klemme mellem på den ene side hans forlovede og på den anden side hans bedste ven. Efter at være blevet fuldstændig fremmedgjort fra sine venner i København, vågner William en dag op på sit hotelværelse i en velkendt situation: alene. Med en håndfuld gamle fotos og en adresse forsøger William at finde sine danske rødder, og da han møder danske Effy (14 år gammel) udvikler de et venskab, der gradvis vokser til noget mere: den første rigtige relation William nogensinde har haft til et andet menneske. For at William kan acceptere hans fortid, må han omsider lære at blive voksen, og Effy må lære at blive et barn igen.

Statister:
Tirsdag d. 14 august DAG og aften 6 personer M/K (Alder 18+)

Onsdag d. 15 august DAG (14-17-årige)

For at søge denne og alle andre af vores opslag og fuld adgang til hele vores system og netværk, kræves det at du har en betalende profil på DASK-online. Profilen udløber først i 2014.


Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook