Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Musical Audition: Hofskandalen

Deadline inden d. 16. august 2012


Musical Audition: Hofskandalen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få castings direkte i din mailboks: KLIK HEREkstra-audition 15. august:

Helikon opfører i november 2012 musicalen
Hofskandalen

-en kongelig affære
af Bent Fabricius-Bjerre

Vi mangler de helt rigtige herre-sangere til to hovedroller:
-Struensee
-Kong Christian den VII

Det er ligegyldigt om du er bas, baryton eller tenor – bare du kan synge.

Udfordringen for dig, der kunne tænke sig at spille en af de to roller:
Du skal naturligvis kunne synge – være en dygtig og rutineret sanger. Men du skal også være en dygtig skuespiller – og enten kunne spille den karismatiske Struensee eller den halvgale, usikre konge.

Vi har også plads til flere i koret eller ensemblet
Kunne du tænke dig at være en del af ensemblet til en forrygende og dramatisk opsætning med iørefaldende melodier, så er du også velkommen til at melde dig til auditionen.

Rollerne og forestillingen

De to hovedroller:
Johann Struensee
Læge der blev hentet til danmark, for at pleje kongen. En begavet mand med oplysningstidens idealer i sig. Forelsket i Dronningen, og ven med kongen. Modig og retskaffen . Brugte i årene 1769-1772 sin adgang til kongen til de facto at regere det danske rige - ud fra sine egne idealer, der var stærkt inspireret af oplysningstidens filosofi.

Kongen Christian VII: Virkede halvgal, var bange. Ville hellere gå til ludere, Støvlet Katrine, end dronningen. Han blev aggressiv når han blev fuld, hvilket han var en del. Kunne ikke styre landet. Overlod styringen til Struense, der sammen med ham gennemførte reformationen.Sådan foregår selve auditionen

Tid og sted
Auditionen er onsdag den 15. august 2012 fra kl. 19.00 Auditionen finder sted på Toftevangskolen Teglporten 7-9, 3460 Birkerød

Opgave
Der er ingen bundne opgaver – du skal selv finde en sang som du synes præsenterer dig og din stemme godt. D.v.s en sang som viser din stemmes omfang og type. OBS! Men du skal synge en sang, der har dansk tekst.

OBS! Du skal huske at medbringe noder, så du kan blive akkompagneret af pianisten.

Tilmelding
Du skal tilmeldes auditionen – du kan altså ikke bare møde op uden tilmelding. Tilmeldingen skal ske til Helikons sekretariat: mail: helikon@helikon-mta.dk – eller tlf. 4581 1224

Også vigtigt
Du skal være indstillet på et intensivt prøveforløb fra august til november – hver onsdag aften, men også nogle weekends og ekstra prøve-aftener. Du skal kunne afsætte en stor del af aftnerne i november måned 2012 til forestillinger – de 10 forestillinger ligger i perioden 17/11-30/11.
Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook