Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Masser af jobs i perioden august-november

Deadline inden d. 1. januar 2013


Masser af jobs i perioden august-november

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få castings direkte i din mailboks: KLIK HER


Perioden august til og med november er den tid på året hvor der er flest jobs at få. Marts-maj er godt med, men antallet af jobs er klart flest i denne periode af forskellige årsager.

Mange skoler og uddannelser producerer kortfilm i denne periode. det gør de også i foråret, her er det dog typisk afgangsfilm, som der er noget færre af. Derfor flere jobs.

Indspilninger til spillefilm er mange i denne periode, hvor det stadig kan dufte lidt af sommer og hvor ferien er forbi og man kommer ind i en længere periode uden ferieperioder og helligdage som ikke er spillefilmproduktionens kop the.

Reklamefilm er der flere af nu ferien er slut. Alt starter op igen og efterårets og julens reklamefilm skydes i denne periode. Reklamefilmkonkurrencen Kort&Godt forventer at der i perioden fra nu til udgangen af november skal skydes mere end 500 reklamefilm. Læs mere her

Vil du have fingrene i nogle jobs i denne periode, er mulighederne mange. Det fordre dog at din profil er opdateret og dit billedmateriale er i orden, samt at du kigger forbi siden her løbende. Fristen er ofte kort på reklamefilm eksempelvis.

Vi håber du får et travlt efterår, det gør vi ,-)

Se listen over alle aktuelle opgaver lige nu: KLIK her

Mvh
Tommy Duus

Caster og indehaver af DASK-online
Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook