Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

HASTER! Kunne dine børn tænke sig, at blive skuespillere for en dag?

Deadline inden d. 15. juli 2012


HASTER! Kunne dine børn tænke sig, at blive skuespillere for en dag?

Hvis dine børn kan lide at plaske i vand og lege, er det måske dem vi søger til vores film.

Vi er et mindre produktionsselskab fra Filmbyen i Århus ved navn Retrospect Film, og vi er i gang med et større projekt, hvor vi skal producerer en række kortfilm til demente. Handlingen skal derfor forestille at udspille sig i 1950’erne, og dermed skabe en genkendelighed hos den demente. At lave film til demente er noget ganske nyt og uafprøvet i en dansk sammenhæng, men intensionen er at give den demente oplevelsen af genkendelighed i en ellers tåget og konfus hverdag.

Vi søger derfor en dreng og en pige i alderen 5-9, som skal spille et søskende par i en af vores kortfilm. Filmen omhandler en familie bestående af far, mor og to børn, som er på badetur til stranden i tiden omkring 1955.

Indspilningen kommer til at foregå ved en strand på Norddjurs, men vil kun foregå over en enkelt dag. Optagelserne vil allerede finde sted i uge 28, enten tirsdag, onsdag eller torsdag, så det er en hastesag! (Note: Hvis vejret ikke arter sig, vil indspilningen blive rykket til efter sommerferien)

Hvis dette lyder som noget dine børn kunne finde sjovt og interessant at deltage i, vil vi meget gerne høre fra dig hurtigst muligt.


For at søge alle vores castingopslag og fuld adgang til hele vores system og netværk, kræves det at du har en profil på DASK-online.


Opret profil

Log på eksisterende profil


Søg via "Second Choice"
Ikke medlem: Er du ikke medlem kan du søge rollen via vores nye koncept "Second Choice". Læs mere om "2C" KLIK HERMvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook