Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Masser at lave i ferien (Selvaktivering)

Deadline inden d. 15. august 2012


Kære Medlemmer og brugere af DASK-online

Nu buldrer ferietiden de næste 4-6 uger, og der kan være langt mellem vores nye opslag her på siden. Men fortvivl ikke. For dig der har tiden og lysten, er det nu du skal tanke op, opruste... forbedre dig, så du er klar når det for alvor går løs igen i sensommeren.


Alt du skal gøre er at få dig så meget kameratræning som overhovedet mulig. Du skal ikke tænke på kvaliteten af det du laver, men volumen. Første skridt for at blive god foran kameraet er, at du har erfaring med at begå dig foran kameraet. Desuden skal du lære dig selv at kende. Først når du kender dit eget udtryk (Ved at se og høre sig selv) kan du præstere foran et kamera. Mange der kommer til casting for ikke jobbet alene af den grund, at de er for usikre foran kameraet.


Det er vigtigt, at du skoler dig selv, hvis andre ikke gider at have dig med ,-)


Opgave 1:

Lav en lille videodagbog hen over sommeren, hvor du fortæller til dit webcam om løst og fast hver dag.

Opgave 2:

Find nogle venner og lav nogle små film med jeres mobiler. Hvis i laver en hver dag, vil I hurtigt opdage hvor dygtige I bliver ganske hurtigt. Men pas på, det kan være farligt. man kan blive helt afhængige af det!

Opgave 3:

Telefonsamtalen. Film en fiktiv telefonsamtale via dit webcam. Telefonsamtaler er den bedste øvelse ever, her kan du vise alle dine følelser, tempo, pauser osv. Men vigtigt af alt reagere mere end at agere. Kunsten i skuespillet er ikke at tale men at lytte. Hvis vi kan se hvad du tænker, ved at lytte er du kommet rigtig langt!

Opgave 4:

Tag dit webcam og læs noveller op fra Novellesamleren.blogspot.dk. Herfra vil vi vise din oplæsning til gavn for dig og alle andre. (Castselv.dk)

Opgave 5:

Lav en lille videopræsentation af dig selv, som du kan linke til via din profil og som vi samler i en mappe som vi præsenterer for alle vores filmproducerende. (Castselv.dk)

Opgave 6:

Online undervisning fra Hollywood (Koster 50 dollars) (Castselv.dk)


Altså, det handler om at handle, selv når andre ikke vil. Aktivitet avler aktivitet, ganske som energi giver energi.Vi ses online?


Mvh

Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle, hele livet

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook