Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Reklamefilm for Toyota, Oplevelse for livet!

Deadline inden d. 1. januar 2013


Reklamefilm for Toyota/ Ole O. Alias Lasse Holy


Kære Brugere af DASK-online

Har du som Lasse her haft nogle helt fantastiske oplevelser igennem os, så bringer vi dem naturligvis. Alt du skal gøre er at maile os din gode oplevelse, så bringer vi den her...


Her er Lasses historie

Skulle jeg nogen siden blive tilbudt en ny  ”Ole O” reklamefilm,  så sagde jeg  Ja tak.

Her i dette korte beskrivelse af hvordan jeg oplevede 5 år som ”Ole O”.

Jeg var i 2003 kendt i Horsens som Lasse Holy en person der bookede musik,  underholdning og foredrag til firmaer. Jeg havde på det tidspunkt haft mit eget firma Dansk Musik & Showbooking i over 10 år. Musik var og er stadig min store hobby og en sommerdag i 2003 sidder jeg og læser Jyllands-Posten. Jeg falder over en annonce hvor der står ”mand søges alder 50-60 år og skal være rund”. Jeg var jo kun 43 MEN jeg var rund så tog min kone et foto af mig, og søndag eftermiddag sendt jeg så mailen, mandag eftermiddag var jeg ”Ole O” jeg ved godt dette er den korte fortælling.

En ny spændende verden skulle nu vise sig:

Her er det ikke den tekniske verden jeg tænker på men den verden der kommer når man bliver lukket ind med fire rigtige gode medspiller og et hold af kamera, lys, lydfolk samt casting, runnere og mange andre et fantatisk hold af rigtig proffesionele mennesker. Vidste I at man på Nordisk film for at lave den første film for Toyota brugte man strøm  hvad der svare til 8 parecellehuse i 10 år, det brugte vi så på en uge.

Tilbage til sammenholdet:

Det  er jo en familie og mange har efter vi er færdige med filmene spurgt mig hvordan Simon og Jonas var at arbejde og være sammen med og hertil kan jeg kun svare som dig og mig. For det er jo en hel anden verden man starter med at hotelpotien banker på din dør 04:00 så er man på sættet kl. 05:00 og når klokken er 21:00 ja så er man påvej i seng, så 12-14  timer er ikke unormale når man filmer.

Mine største oplevelser:

At møde hele det store hold fra Wibroe, Duckert & Partnere,  Jonas, Simon og  Lars Hjortshøj men også den store filmfotograf Andrew, og lydmanden Jan Juhler samt fotografen ole Kragh-Jacobsen.

Nogle af Dansk Films store mestere

Ville jeg sige ja tak igen,  ja det ville jeg at være i film verden er fantastisk og for ham/hende som ikke har prøvet det vil jeg kun sige PRØV DET det er en oplevelse vær.

Lasse Holy


Se en Ole O film: KLIK her


Mvh

Tommy Duus

DASK-Online
Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook