Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Statister søges til online reklamefilm, KBH

Deadline inden d. 23. februar 2012407


Statister søges til online reklamefilm, KBH

Vi søger en mandlig, samt 5 pæne kvindelige kvindelige statister, mellem 24-29 med nordisk udseende til en reklamefilm, der skal optages den 22. februar fra 20:00 til 02:00 på Vesterbro.

Vi søger i samme kategori også en kvindelig, der kan spille lidt skuespil - altså vise følelser gennem mimik. Statisterne skal være en del af en baggrundsfest, så de skal have festligt tøj på, men det er en privat fest, så ikke for prangende.

Vi søger til samme film også en dreng på ca. 5-9 år. Han skal bruges som statist hvor han står med sin "far" i hånden og peger på en hund. Det er en meget kort scene, der optages om formiddagen d. 22. feb.

Det er desværre et projekt uden de store midler, så jeg kan ikke tilbyde løn i første omgang, men der vil være forplejning på set, samt jeg kan fortælle at vi har en rigtig dygtig instruktør på, der var med til at lave DKS bedste musikvideo 2011, VETO. Samt en meget anerkendt fotograf. Derfor er jeg meget overbevist om, at det her bliver en online succes, som vil få en del omtale på nettet.

Skriv endelig til mig på filmstatist@hotmail.com hvis det har interesse!


Mvh
Philip ChristensenSponsorerede gavekort
Til alle ulønnede opgaver modtager vores medlemmer et valgfrit skattefrit sponsoreret gavekort "Vandregave" fra kulturpuljen.dk: KLIK HER

For at søge alle vores castingopslag og evt. modtage vores gavekort, kræves det at du har en aktiv profil på DASK-online.

Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-onlineOpret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook