Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Online reklamefilm søger skuespillere og statister, KBH

Deadline inden d. 7. februar 2012407


Online reklamefilm søger skuespillere og statister, KBH

Del denne nyhed med dine venner på facebook ved at "Like" øverst i nyheden. (Du deltager i lodtrækningen om et livslangt medlemskab til 2000 kr.)

Vi er et mindre freelance bureau med fokus på start-up virksomheder. Vi har fået en rigtig spændende kunde ind, der gerne vil have hjælp til en række online reklamefilm. Vi skal lige nu er i gang med at caste til projektet og derfor skriver jeg her på Dask.

Produktet der skal lanceres er en slags energidrik i tabletform - det er en sugetablet der skal give en et ekstra boost, når man er ved at blive flad.

Som sagt er det for en opstarts-virksomhed, så det skal være et projekt man er med på for at få en lækker film på CVet. Det vil sige at der umiddelbart ikke løn i det i projektet. Bonussen er, at når det bliver en succes er der med stor sandsynlighed en ny række film efterfølgende der skal indspilles.

Optagelserne skal foregå i Kbh og gerne slut Februar.

Vi holder casting på mandag d. 6 mellem 12 og 16.

Vi søger 2 piger på 23-30 år, 3-5 drenge på 23-30 år. 1 far på 35-40 år og en dreng på ca. 5-10 år. Samt ca. 10 statister. Optagedagen er d. 22. februar.

Sponsorerede gavekort
Til alle ulønnede opgaver modtager vores medlemmer et valgfrit skattefrit sponsoreret gavekort "Vandregave" fra kulturpuljen.dk: KLIK HER

For at søge alle vores castingopslag og evt. modtage vores gavekort, kræves det at du har en aktiv profil på DASK-online.

Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook