Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

CastSelv: Skuespiller søges til musikvideo (Hele landet)

Deadline inden d. 27. januar 2012407


CastSelv: Skuespiller søges til musikvideo (Hele landet)


Kære medlem af DASK-online

Vi har nu siden maj 2011 gjort os mange erfaringer med CastSelv.dk. Systemet virker efter hensigten og vores producerende er begejstrede for konceptet, hvilket lover godt.

Nu er næste udfordring, at få flere til at benytte denne enestående mulighed. Langt de fleste har mulighed for, at filme sig selv eller at få andre til det. Nu skal du gribe denne mulighed, for de er vidtrækkende.

Mulighederne!
Med CastSelv har alle fra hele landet muligheden for at caste sig selv og dermed komme i betragtning til de roller der ledes efter. Københavnere kan søge produktioner i Århus og medlemmer fra Skagen kan søge i København uden at skulle betale rejsen. Den helt store fordel er, at den producerende kan se dig an inden du kaldes til den fysiske casting. Det sparer din tid og dine penge. Nu tager du kun til castings, hvor du har en sandsynlighed for at lande rollen!

Nu har du chancen for at vise hvad du kan... ikke fortælle, men vise hvad du kan ud fra en simpel opgave rettet mod rollen og filmen.

Fremadrettet vil CastSelv være en mulighed ved de fleste opgaver på DASK-online, hvorefter alle fra hele landet kan søge, til fordel for alle... Ikke mindst de filmproducerende.

Læs her om den forestående musikvideo som optages i København, men ved at cast dig selv kan du komme i betragtning uanset hvor du bor! KLIK HER


Du skal oprette eller logge dig på din CastSelv profil. Kun medlemmer af DASK-online har den kode du skal bruge for at oprette dig i CastSelvsystemet. Du finder koden ved at logge på din DASK profil


Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook