Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Skuespillere og statister søges til kortfilm

Deadline inden d. 1. februar 2012407


For at komme i betragtning til alle vores castings og lønnede jobs, kræves det at du har en aktiv profil på DASK-online.

Opret profil

Log på eksisterende profil
Skuespillere og statister søges til kortfilm


Del denne nyhed med dine venner på facebook ved at "Like" øverst i nyheden.

Til kortfilm, der instrueres af Jacob Glogowski og Sebastian Kuonen, der begge er uddannet fra European Film College søges skuespillere og statister.

Hovedrollerne spilles blandt andet af Marie Bach Hansen og Johan Merlin.

Filmen handler om en ung mand, der uden konkret formål vandrer rundt i Københavns gader, da han er plaget af jalousi overfor sin ekskæreste. Han møder en umiddelbar ny kærlighed desto længere han træder ind i byens ’underverden, hvilket udrydder ligegyldigheden på gaden.
 
Til optagelser torsdag d. 26 januar og fredag den 27. januar mellem ca mellem 17-24 søges en ung kvinde i 20’erne, til at spille fuld i en kiosk. Hun er udadvendt og må gerne have skuespilerfaring, da hun har en del replikker og skal spille en lidt skør type. Hun må gerne være mørkhåret.

Til optagelser lørdag den 28. januar mellem 12 – 20 en unge kvinde mellem 20-35 år til at spille rollen som prostitueret. Hun må gerne have østeuropæisk udseende. Hun har replikker, så vi søger én (meget gerne) med skuespillererfaring og accent. Kvinden vil optræde nøgen i filmen, men der vil på ingen måde være tale om overeksponering.

Til optagelser søndag den 29. januar mellem 12 – 18 en ung mand mellem 28-35 år, der skal spille en sexscene med den kvindelige hovedrolle. Han har ingen replikker, men det ville være bedst med skuespilerfaring, da der er tale om en intim scene. Han skal være sympatisk, flot og ikke for speciel.

Udover det søger vi gadestatister i alle aldre og køn til optagelser:
Torsdag den 26. januar – 16- 23
Fredag den 27. januar – 16-24
Lørdag den 28. januar – 14- 20
Mandag den 30. januar – 18-24
Tirsdag den 31. januar – 18-23

Vi kan desværre ikke tilbyde løn, da vi arbejder med et lille budget, men der vil være lidt at spise og drikke under optagelserne, samt du vil få mulighed for at se filmen når den er færdig.

Skriv gerne en mail med mail med navn, alder, billede, evt erfaring og kontaktinfo, samt hvilken rolle du vil søge til filmstatist@hotmail.com hvis du har lyst til at være med.

 Philip ChristensenFor at komme i betragtning til alle vores castings og lønnede jobs, kræves det at du har en aktiv profil på DASK-online.

Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook