Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Optagelsesprøve København

Deadline inden d. 12. januar 2012407

Teaterselskabet Dédié, København K, søger to unge skuespillere mellem 14 og 20 år. Køn er irellevant. Talent er afgørende.
 
 
Del denne nyhed med dine venner på facebook ved at "Like" øverst i nyheden.

Vi er Dédié. For et par år siden mødte vi hinanden på The Lee Strasberg Theatre & Film Institute i hjertet af New York, og efter dage på scenen og aften efter aften i teateret on and off and off off Broadway med altid følgende heftige disputter og bataljer på barer og i natindsvøbte gader fandt vi frem til en fælles vision; vi vil lave forestillinger, der betyder noget. Helvedes simpelt, ikke? – Sådan synes det, men sådan er det ikke. Åbenbart. Tænk over det! Essensen – teaterets enestående mulighed for at forene livet og kunsten – strander alt for ofte på fej ironisk distance eller forcerede forsøg på følelser. Så vi vil satse. Hele lortet. Sætte noget på spil, fordi der er noget på spil. Det betyder noget, teateret. Vær med til at bevise det. Skriv til os for at høre nærmere. Vi holder snart optagelsesprøver.
 
Ann-Charlott Louise Amann (anncharlottamann@yahoo.dk)
Andreas L. Sindberg (andreas_sindberg5@hotmail.com)For at søge alle vores castingopslag, kræves det at du har en aktiv profil på DASK-online.

Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online

 

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook