Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Musikvideo søger hovedrolle, KBH

Deadline inden d. 1. januar 2012407


Musikvideo søger hovedrolle, KBH

Del denne nyhed med dine venner på facebook ved at "Like" øverst i nyheden.

Vi er ved at lave en musikvideo for et band, der hedder Fransk Dolkeparti. Musikvideoen skal laves til en julesang 'Rød jul', som bandet netop har skrevet. I den forbindelse leder jeg efter en person, der kunne tænke sig at spille den kvindelige hovedperson i videoen.

Fransk Dolkeparti lavede en musikvideo i september måned. Videoen kan ses her: http://www.youtube.com/watch?v=C3VpuQhtv2M

I kan også tjekke bandets bandbase-profil: http://www.bandbase.dk/FranskDolkeparti/

Denne gang laver vi en video, som er mere "lavpraktisk" end bandets første video. Videoen skal ud i december, og vi har stort set intet budget. Derfor arbejder vi alle sammen gratis. Det betyder samtidig, at vi har brug for en person, som vil være med, selvom der som udgangspunkt ikke er penge i projektet. Personen skal også have tid til at være med til optagelser en dag i nærmeste fremtid. Præcis hvilken dag vi skal filme, aftaler vi sammen.

Vi har brug for en hovedperson, der ikke er sart, da sangen handler om en "løssluppen" pige. Der skal dog ikke være seksuelle scener, det hele bliver blot antydet. Men vores hovedperson skal ikke have problemer med at spille en sådan rolle.

Jeg håber at høre fra dig som har lyst til at være med. Ring eller sms til mig på 22 83 87 71 eller skriv til min mail: stinefryd(snabela)gmail.com


For at søge alle vores castingopslag, kræves det at du har en aktiv profil på DASK-online.

Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-onlineOpret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook