Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Foredrag: Fra talent til stjerne, med bla. Thomas Blachmann og Jacqueline F. Mikkelsen

Deadline inden d. 20. november 2011407


Foredrag: Fra talent til stjerne, med bla. Thomas Blachmann og Jacqueline F. Mikkelsen

Nu får du, som kunde hos DASK, muligheden for at møde den 10-dobbelte verdensmester i roning Arne Nielsson, musiker og X-factor-dommer Thomas Blachman samt kvinden med vel nok Danmarks smukkeste medarbejdere, Jacqueline F. Mikkelsen.

De tre rutinerede stjerner giver deres bud på, hvad talent er, hvordan man finder det – både i sig selv og i andre, og ikke mindst hvordan talenter kan udvikles til stjerner.

Bliv klogere på dig selv og få inspiration til at opdage og dyrke både dit eget – og andres talenter.

Thomas Blachman vil komme med en række betragtninger omkring talenter og talentudvikling generelt, og blandt andet komme ind på spørgsmål såsom; Hvad er definitionen af et talent? Har talent noget med alder at gøre? Hvilke rammer skal der til, for at talent udvikler sig bedst muligt?? Skal man arbejde med det, som man er bedst til hele tiden for at blive ekspert, eller skal man også arbejde med nye ting, for at kunne udvikle sig optimalt?

Arne Nielsson vil fokusere på at beskrive vejen til toppen ud fra talenternes perspektiv. Arne kommer ind på hvilke værktøjer, han selv brugte i sin karriere – og hvordan han er blevet klogere, nu hvor han selv er blevet coach for en række fremtrædende idrætsfolk.
Ligeledes vil han fokusere på, hvad det kræver af træning, vilje og talent at nå toppen.

Jacqueline F. Mikkelsen vil betragte udfordringerne med udvikling af talenter fra lederens perspektiv. Hvad kræver det at lede ”primadonnaer”? Hvordan skaber man det rette miljø, for at talenterne kan udvikle sig? Hvilke egneskaber kigger hun efter – udover udseende – når hun skal vurdere, om en model kan nå helt til tops eller ej.. ?

Under forløbet er der en pause med tid til forfriskninger og networking. Der vil i løbet af aftenen være debat og mulighed for at stille spørgsmål til de tre oplægsholdere, styret af Jydske Vestkystens lokalredaktør Christian Friis Hansen.


PRAKTISKE OPLYSNINGER

DATO : 21. november

TID: 18.00-21.30

STED: T eatersalen på Comwell, Skovbrynet 1, 6000 Kolding

PRIS: GRATIS men tilmelding nødvendig

 

 

Kontakt DASK-online via mailen, hvis du ønsker at tilmelde jer.(Kunder/ erhverv)

Tilmelding senest fredag klokken 15.00


Vi håber at se jer

 
Mvh

Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook