Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Gratis filmskuespillerskoler for alle mellem 13-18 år

Deadline inden d. 1. januar 2012407


Gratis filmskuespillerskoler for alle mellem 13-18 år.

Dansk Skuespillerkatalog genoptager vores monstersucces med gratis filmskuespillerskoler for unge mellem 13-18 år.

I perioden fra 2002-2009 afviklede vi undervisning på ikke færre end 42 filmskuespillerskoler over det ganske land. Vi knækkede nakken i administrationen heraf og lukkede hele butikken. Klog af skade har vi udviklet et nyt koncept, som atter giver vores mange unge brugere denne mulighed, ganske gratis.

Ved at anvende en lang række af vores koncepter i samspil med vores netværk til vores professionelle undervisere (Se listen med skuespillere her) samt filmfolk via vores filmkonkurrence (Se Kort&Godt her) sammenholdt med vores online filmskuespillerskole, castingmodulet CastSelv.dk tidligere samarbejdsaftaler og erfaring med undervisning generelt, kan vi stadigvæk afholde denne mulighed åben for vores unge brugere, ganske gratis.

Igennem vores koncepter afvikler vi den administration, som vi ikke magtede sidst. I sidste ende har vi et langt mere dynamisk og fleksibelt produkt at tilbyde som vi håber du vil tage godt imod.

Formålet med skolerne og undervisningen.
Vi lever i et samfund hvor film og medier er en stor del af unges bevidsthed og drømme. Desværre giver medierne og dele af branchen ikke et tydeligt og realistisk billede til de unge.

Faktum er, at der er forsvindende få filmjobs til unge mellem 13-18 år, men en meget stor søgning på de jobs der trods alt er.

Vores opgave med filmskuespillerskolerne er, at dygtiggøre de unge som synes at skuespillet er spændende for skuespillets skyld og ikke for berømmelsen og rigdom som IKKE medfølger.

Vi håber med skolerne, at dygtiggøre en generation, som fordi de har modtaget vores undervisning får de roller de er til casting på, fordi de ved bedre og er bedre fagligt og emotionelt end andre som ikke har modtaget vores undervisning.

Vi håber med skolerne, at afklare en del unge, som vil satse på andet i livet end at forfølge en urealistisk drøm.

Sådan opretter vi en skole i dit nærområde, men det kræver initiativ!

Følg med på hjemmesiden her eller ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her

Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook