Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

4 aktuelle CastSelv opgaver

Deadline inden d. 1. december 2011407


4 aktuelle CastSelv opgaver

Er du medlem af DASK-online har du allerede en CastSelv profil. Log på din DASK profil for at finde dit password, hvis du ikke tidligere har været logget ind

Om CastSelv.dk

CastSelv.Dk er et castingværktøj udviklet af Dansk Skuespillerkatalog (Gå til siden her)

Vi har siden 1999 castet til utallige fiktionsprojekter. Vi har løbende forsøgt at nå ind til essensen i castingprocessen og forsøgt at gøre den mere smidig. Vi har prøvet mange gange og har mange gange taget fejl. Med kombination af en fysisk casting er skuespilleren burde vi være tæt på med Castselv konceptet. Med Castselv løser vi noge af de udfordringer vi står med i henhold til rekruteringen og castingen, men skaber sikkert også nogle nye.

Vi har brug for et mødested, hvor det er fagligheden der vinder. Det er med faglighed vi skaber gode resultater, og skuespillerne i en filmproduktion skal være i orden. Der er for mange steder, hvor hr. og fru. dansker prøver lykken. Men skuespil er ikke for lykkeriddere, men for talenter der har et ønske om at blive håndværkere.

Hensigten er, at den producerende kan oprette en jobbeskrivelse sammen med en konkret mindre castingopgave, som skuespilleren skal løse ved at filme sig selv.

Jobopslag med henblik at rekrutere skuespillere til massecasting er IKKE løsningen. Hverken for den producerende eller skuespilleren. Der går for meget tid på de mange i stedet for at bruge tiden på de få.

  • Når alt kommer til alt, handler det om, at se skuespilleren agere foran et kamera.
  • Når alt kommer til alt, handler det om, at se skuespilleren agere en scene fra den aktuelle film.
  • Når alt kommer til alt, handler det om, at man kun fysisk caster de der reelt set har en chance for at få rollen.
  • Når alt kommer til alt, handler det om, at finde den helt rigtige skuespiller til rollen.

Desuden: CastSelv konceptet løser en stor omkostning for skuespillerne. Transporten. En filmproduktion er i sagens natur underlagt en økonomisk ramme. En ramme som ikke betaler skuespillerens transport. Derfor kræves det ofte, at skuespilleren kommer fra det nærområde hvor filmen produceres. Med Castselv kan du som producerende få bud fra alle flækker af Danmark, ikke kun I dit nærområde og det koster ingen en krone, eller timelang transport for skuespilleren.

Vi anbefaler, af faglige årsager, at du altid caster dine skuespillere fysisk. I dette tilfælde er det også lidt sjovere at tage fra Frederikshavn til København når muligheden for en rolle er realistisk efter at have været udvalgt igennem Castselv. - For den producerende betaler naturligvis turen!

Vi håber, du vil gøre brug af det!

Tak!


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook