Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Sikkerhedsvagter søges til Event, Lønnet

Deadline inden d. 5. november 2011407


Georg Bush efterlyses (Wanted) samt kone og sikkerhedsvagter, KBH

Der er tale om et 25 års Jubilæum, for et firma. De bliver 50 pers. og "vi" kommer ind lige som de sætter sig ved bordene.

Sikkerhedvagterne kommer først ind og "sikrer" området, derefter kommer George og Laura ind. George hilser på Direktøren, "How are you my old friend" bla bla bla....


Fyrer nogle sjove anekdoter af, og ønsker alle gæsterne en fantastisk aften, trykker direktøren i hånden og siger farvel.


GB Profilen: Du skal ligne Geoge Bush eller kunne styles til at ligne, dvs. din kropsbygning og ansigtsform er vigtig at den matcher. Desuden skal du kunne tale et meget oprigtigt sydamerikansk dialekt. Du må meget gerne tidligere have optrådt som ham? Dit materiale udarbejdes i samarbejde med virksomheden og bureauet.


Til Georg Bush rollen kan vi honorere med 10.000 kr.Laura Bush: Skal ikke sige noget med være vellignende. Hendes rolle honoreres med 3000 kr.Sikkerhedsvagterne skal ger være høje, over 185, præsentable og slanke/muskuløse af bygning. Disse aflønnes med hver 1000 kr.Hele jobbet forventes afviklet i løbet af 5-10 minutter, men der er forberedelse.

For at søge alle vores castingopslag, kræves det at du har en aktiv profil på DASK-online.

Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-online

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook