Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

UNDERVISERE SØGES TIL FILMSKUESPILLERSKOLER OVER HELE LANDET

Deadline inden d. 1. januar 2012407


UNDERVISERE SØGES TIL FILMSKUESPILLERSKOLER OVER HELE LANDET


Dansk Skuespillerkatalog genopretter vores monstersucces med filmskuespillerskoler for unge over hele landet. I perioden fra 2002-2009 havde vi op til 42 filmskuespillerskoler i Danmark med mere end 1000 elever. Vi druknede i administrativt arbejde og nedlagde hele butikken.

Vi har sidenhen udviklet en lang række koncepter, som atter gør det muligt at opstarte vores projekt og som giver unge mellem 13-18 år muligheden for at modtage gratis undervisning i filmskuespil. Vores sigte med undervisningen er, at give unge et realistisk billede af at være skuespillere på film og give dem nogle kompetencer så de dygtiggøre sig. Et andet sigte er, at afklare disse unge, så de ikke ser det meget farvede og urealistiske billede medierne giver af en skuespillers arbejde.

Vi tilbyder filmskuespillerundervisning og kun filmskuespillerundervisning. Teater og drama er i tilbud på teaterscener og som valgfag i skolen. Vi tilbyder dette som supplement til denne undervisning for at give et mere helstøbt billede til faget og mulighederne som skuespiller.

Vi søger derfor en profil der i sit daglige virke arbejder som skuespiller eller filmmedarbejder og har erfaring med filmmediet.  Erfaringer med filmproduktion er en forudsætning for et samarbejde. Uddannelse indenfor området er ikke en forudsætning, bare den faglige erfaring er tilstrækkelig. Du skal kunne repræsentere en branche for nogle unge mennesker hvorfor din indsigt og viden er vigtig.

Vi søger undervisere i alle kommuner i Danmark i samarbejde med de lokale ungdomsskoler som kommer til at udbyde undervisningen i samarbejde med dig og med os. Med vores netværk kan vi skaffe eleverne og evt. udstyr og platforme for synlighed. Vi søger en person der er selvstændig og vil lave noget fodarbejde forud for en evt. ansættelsen og som vil hjælpe til med i nogen grad at skaffe eleverne til holdet.

Ansættelserne starter fra årsskiftet og du kan forvente en timeløn på omkring de 300 kr. men lønnen variere en smule fra kommune til kommune.  Stillingen er ikke en fuldtidsstilling, men skal være et supplement til dit virke som skuespiller eller filmmedarbjder. Antallet af timer afgøres af elevtallet i den sidste ende.

Inden du søger skal du gøre dig klart at du vil undervise unge i alderen 13-18 år i filmskuespil. Du skal have erfaring med undervisning i en eller anden grad, samt erfaring med filmproduktion ellers kommer du ikke i betragtning.

Mail os en skriftlig ansøgning til: info@dask-online.dk

Mvh
Tommy Duus

DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook