Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

788 noveller indsendt til novelle- og filmkonkurrence

Deadline inden d. 1. januar 2012407


Billedtekst: Ane og Laura to meget forskellige skribenter dyster om udgivelse og filmatisering igennem Kort&Godts novelle- og filmkonkurrence.

788 noveller indsendt til novelle- og filmkonkurrence


På blot 8 uger er der indkommet ikke færre end 788 noveller til Kort&Godts novellekonkurrence til temaet “Karneval”. Vinderne af konkurrencen modtager en udgivelse og en mulig filmatisering af novellen.

Fredag den 14. oktober klokken 23.59 var deadline for indsendelse af noveller for idékonkurrencen Kort&Godts novellekonkurrence. Nu er der gjort status, og 788 skribenter fra hele Norden i alle aldersgrupper valgte at skrive til konkurrencen i håbet om at få novellen udgivet igennem novelleforlaget og en senere mulig filmatisering af novellen igennem Kort&Godt.

“Vi synes selv, vi havde en spændende præmie med udgivelse og efterfølgende filmatisering, men at 788 personer skulle vælge at bidrage til vores konkurrence er direkte overvældende”, udtaler Kreativ Direktør fra Kort&Godt. “Jeg fortalte til Novelleforlaget inden udskrivelsen af konkurrencen, at de godt kunne forvente en 200-300 noveller, men de smilede og rystede bare på hovedet”, griner Tommy Duus. “Efter blot en måned havde vi modtaget næsten 600 noveller hvorfor vi fattede alvoren og begyndte at læse novellerne igennem. Allerede fra 1. november skal der nomineres en række noveller, så der læses på højtryk lige nu.

Forfatterspirene vurderes udfra talent og håndværk. Den gode historie er i fokus, men man skal også kunne se filmen for sig. De 3 vindernoveller bliver alle udgivet, med de redaktionelle justeringer der måtte blive, i samarbejde med skribenterne og novelleforlaget. Efter udgivelsen af novellerne i januar kan filmskabere i hele Norden skrive manus med udgangspunkt i novellerne og komme med deres bud på en filmatisering. Novellerne kan fra 1. november læses og vurderes på konkurrencesiden www.kortoggodt.info

Kort&Godt har løbende være i dialog med deltagerne og her er beretninger fra nogle deltagere med meget forskellig baggrund.

Ane Riel: Deltager i novellekonkurrencen
Laura Ovgaard Edlefsen lader fantasien styre
Maria Boesen: Portræt af en deltager
Lisbet Lærke, Deltager med Novellen Scarlet
Agnar fra Færøerne skriver også til konkurrencen

Vi ønsker alle vores deltagere held og lykke i den videre konkurrence.

Mvh
Tommy Duus

Kreativ Direktør
Kort&Godt

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook