Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Statister søges til image-spot for ny tv-kanal

Deadline inden d. 26. oktober 2011407


Statister søges til image-spot for ny tv-kanal
 
TV 2 / ØSTJYLLAND lancerer en helt ny kanal d. 1. januar. En kanal, der sender tv fra Østjylland hele døgnet. Kanalen sender blandt andet nyheder, debatprogrammer, dokumentarer og transmissioner fra store begivenheder i Østjylland.

Vi skal selvfølgelig skabe opmærksom omkring den nye kanal, så jeg er ved at tilrettelægge en masse forskellige image-spots om almindelige østjyder forskellige steder i Østjylland.

En af scenerne foregår på et kommunalt bibliotek i – eller tæt ved – Aarhus. Hovedpersonen er en kvindelig bibliotekar, der er glad for sit arbejde.

Omkring hende skal være en mangfoldighed af børn, voksne og ”halvgamle”, der læser i bøger, låner bøger osv. Scenen skal signalere nysgerrighed og lyst til læring. Som det ser ud nu, er der ingen replikker.
 
Til den scene søger vi 3-4 statister af begge køn, 35-55 år, gerne en med etnisk udseende.

Optagelserne finder sted d. 25.-27. oktober. Fotografen hedder Mads Dissing og er fantastisk dygtig. Han bruger kran og alt muligt andet gøgl, så det bliver rigtig lækkert fjernsyn – og uden tvivl en sjov og spændende oplevelse.

Vi har desværre ikke mulighed for at give løn, men en flaske vin eller andet skulle vi nok kunne klare som tak for indsatsen.

Som tak for hjælpen giver DASK-online dig yderligere et gavekort på 199 kr. til Fitness world. Læs mere her


Vær opmærksom på, at spotsne vises jævnligt fra start november og flere måneder frem på TV 2 ØSTJYLLAND. De kommer også til at køre på den nye kanal, når den går i luften i det nye år.

For at søge alle vores castingopslag, kræves det at du har en aktiv profil på DASK-online.

Opret profil

Log på eksisterende profil


Mvh
Tommy Duus

DASK-onlineOpret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook