Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Vil du være stjernen i vores reklamefilm?

Deadline inden d. 6. oktober 2011407


Vil du være stjernen i vores reklamefilm?
 
Du kan også caste dig selv via vores castSelv system her. Medlemmer af DASK har en profil. Klik her

Vi er en gruppe elever på medieskolerne i Viborg som er i lære på DR, TV2 og diverse produktionsselskaber. Vi er i gang med et reklamefilmsforløb og vi har brug for en kvindelig skuespiller, der skal være hovedrollen i vores reklamefilm for en parfume.
 
Onsdag den 5/10 skal vi lave optagelser på en såkaldt greenscreen. Det vil betyde at vi vil befinde os i et studie uden rekvisitter. Du skal derfor have fantasien i orden, og kunne danne dig billeder ud fra de instruktioner du får. Der vil ikke være replikker i optagelserne, men du skal være god til at udtrykke med mimik. Optagelserne vil foregå i Viborg (der er tale om én location), og det færdige resultat er til undervisningsbrug.
 
Vi er på udkig efter: Kvinde, ca. 23-35 år, mørkhåret, gerne skulderlængde eller derover. Du skal være slank og i mellem 160-180 cm høj.
 
Vi tilbyder:  Efter endt optagelse, sender vi en dvd til dig med den færdige produktion. Vi betaler selvfølgelig dine transportomkostninger, vi giver frokost og du vil blive beriget med en fantastisk oplevelse.Lyder det som noget for dig?

Opret Årskort med bla. adgang til samtlige castings til januar 2013.

Opret Årskort direkte her

Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook