Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

DANSERE OG RYTMISKE MUSIKERE SØGES TIL FLASHMOB

Deadline inden d. 26. oktober 2011407


 

DANSERE OG RYTMISKE MUSIKERE SØGES TIL FLASHMOB


- Skriv lidt ekstra på dit CV!!!


(I samarbejde med www.kulturpuljen.dk)

 

Vi er fire kandidatstuderende fra Roskilde Universitet der laver et performance projekt om performativ markedsføring. I den forbindelse vil der i slutningen af oktober 2011 blive lavet en flashmob i København, på et indtil videre hemmeligt sted. Til dette har vi brug for 50 frivillige moderne dansere og/eller rytmiske musikere, der sammen med os og nogle udvalgte sangere, vil skabe en fantastisk oplevelse for en masse mennesker. Oplevelsen vil bestå af selve fremføringen af flashmobben samt en viral video der laves på baggrund denne. Videoen vil efterfølgende blive spredt via blandt andet Youtube, Facebook, KBH Læser samt Kulturpuljens forskellige platforme.

 

Der beregnes en tid til indøvning på i alt ca. 6 timer fordelt på én øve dag af ca. 4 timer (d. 25. oktober) og 1-2 timer til øvning på selve dagen hvor flashmobben finder sted (d. 26. oktober) samt ca. 1 time til selve udførelsen af flashmobben. Der sørges naturligvis for forplejning til de medvirkende under øvning. Du vil med fordel kunne skrive deltagelsen på dit CV og ligeledes er der mulighed for at henvise til den virale video i forbindelse med senere projekter.

 

Vi håber meget på din deltagelse.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilmelde dig skal du henvende dig til Marie Ravn på 21 75 27 78 eller på mpravn@ruc.dk (Skriv: FLASHMOB i emnelinjen)

 

Anmod om medlemskab til vores facebookgruppe her

http://www.facebook.com/groups/234500596599568/


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook