Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

WIPEOUT SØGER PAR!

Deadline inden d. 1. december 2011407

WIPEOUT SØGER PAR!

Kanal 5 gør klar til endnu en sæson WIPEOUT og her er der ikke bare craziness men også masser af KÆRLIGHED.

Verdens vildeste forhindringsbane er denne gang klædt i snehvid vinter og vi udfordrer derfor dig og din allernærmeste til at gakke ud på glatis og overvinde banen - sammen!

Træk i vinterkludene og hiv fat i den, du elsker allerhøjest - din mand, kone, kæreste eller forlovede, din far, din mor, din bror, søster, søn eller datter.

Hvis I er et kærestepar, der drømmer om at blive viet på rampen til det vildeste, hvideste og mest vanvittige forhindringsløb, kommer I forrest i køen!

For at medvirke skal I være fyldt 18 år og kunne rejse til Argentina ca. otte dage i perioden 9/11 - 9/12. Derudover skal I have masser af gejst og energi, et stærkt kampråb og en original ide til, hvordan I tilpasser jer vintertemaet.

Send en mail til os og fortæl lidt om, hvem I er. Vedhæft et billede og husk at skrive jeres telefonnumre. Da vi modtager mange henvendelser, er det ikke muligt for os at besvare dem alle sammen. Har I ikke hørt fra os inden 1. november, er I således desværre ikke udtaget til programmet. Mail: wipeout@sbstv-casting.dk

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook