Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Casting til musikvideo, Århus, haster

Deadline inden d. 15. september 2011407

Casting til musikvideo, Århus, haster

Medoc Ferraz Film I/S søger dygtige skuespillere til Musikvideo som skal skydes her i september og oktober.

Vi leder efter mange forskellige aldre, baggrunde og personligheder, så hvis i er interesseret i at komme til casting så skriv til mig, Daniel S. Ferraz eller Andreas Medoc (tel. står sidst) Hvis i ikke har prøvet at spille før, skal i være velkomne til at møde op alligevel, da vi ser den potentielle skuespiller i jer, og ikke bedømmer jer på jeres erfaring og alt det i ved i forvejen. Kom frisk.
 
Musikvideoen/ kortfilmen består af 5 scener som alle klippes sammen til sidst. De 5 scener har som overordnet tema at mennesker skal respektere deres vaner, gøre alle de ting som de plejer at gøre, men for guds skyld gøre dem ANDERLEDES, deraf arbejdstitlen: Do It Differently. Hvis i er interesseret i at høre mere om projektet, så kontakt os.
 
Medoc Ferraz Film er et mega nyt produktionsselskab, startet af Andreas Medoc og Daniel S. Ferraz. Vi dedikerer vores talent og kræfter på at producere og instruere musikvideoer og kortfilm med vores helt eget kunstneriske præg. Vi vil ikke definere vores projekter som enten musikvideo eller kortfilm, vi ser ingen grund til at skille de to ting fra hinanden. Derfor kan i se frem til spændende udfordringer, andre arbejdsformer og plads til kreative udfoldelser.
 
I kan se hvad vi har lavet hvis i søger på Daniel Ferraz på Vimeo.com under personer. Koden til at se den sidste musikvideo er medocferraz
 
Casting bliver afholdt onsdag d. 14 på Frontløberne i Mejlgade i Aarhus, og i næste uge en gang. Kontakt mig for at få en tid på:
 
Daniel Ferraz (Mob) (+45) 30 42 41 69
Andreas Medoc (Mob) (+45) 50 48 64 25
 
Vi glæder os til at høre fra dig!
 
Daniel S. Ferraz
Instruktør
Medoc Ferraz Film I/S

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook