Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Ambitiøs Kortfilm søger skuespillere

Deadline inden d. 19. september 2011407


Ambitiøs Kortfilm søger skuespillere

Du kan caste dig selv via vores CastSelv-system.  Bemærk alle medlemmer har en castselvprofil, så du er oprettet i systemet såfremt du er medlem. Se info ved din profil. Se Castselv opgaven her

"De Talentløse" ved at lave en kortfilm med optagelsesdage 16-18. september. Filmen har arbejdstitlen "Kort & Kompas" og er en komedie, der spiller sig ud i et overlevelsesreality-show, hvor deltagerne selvfølgelig kommer på afveje. Fem deltagere skal ud på en rejse, hvor de skal finde tilbage til Danmark fra et ukendt sted i Sverige, kun ved hjælp af kort og kompas. Der er mange indbyrdes konflikter i gruppen, og det ender med at gruppen splittes op, og de to hovedkarakterer finder vej til en slem, slem bondemand.

Vi mangler bla. en mand (23+) til at spille Niels Junker. Han er tømrer og er dygtig med hænderne. Han er en stille og meget afslappet fyr, som hjælper til hvor der er brug for det. Han har et godt forhold til alle i gruppen, fordi han ikke lader sig påvirke af deres særheder.

Det skal også lige nævnes, at vi laver filmen med impro-replikker, men instruktøren og kameramanden kommer sikkert også med nogle ideer og vejledning undervejs.  

Du skal bruges hele lørdag d. 17 og torsdag d. 15 om aftenen. Vi glædes os til at høre fra dig.

Hvis du vil se hvad vi har lavet tidligere
www.youtube.com/detalentloese


Herunder en kort beskrivelse af de fem karakterer vi søger:

"KS" - Kenneth Ulrik Sørensen

KS er født i København, men er nu bosat på Bornholm, hvor han arbejder i den lokale brugs. KS bruger det meste af sin fritid i naturen og i hjemmeværnet.
Han mener selv, at han kan alt, og derfor føler han det naturligt, at han skal være gruppens leder. Han har dog det meste i munden og er hverken særlig handy eller dygtig til at overleve i naturen.


Hans-Henrik Overgaard

Hans-Henrik er en meget simpel fyr, som ikke gør meget væsen af sig. Han er ikke særlig glad for at være ude i naturen, men hans mor mente, at oplevelsen ville være god for ham. Han er en person, som gør hvad andre siger, og derfor falder han hurtigt i kløerne på KS, og et særligt venskab dannes.


Brian Stellman

Brian er en naturlig leder, som gør alt for at nå de mål han sætter sig for. Han er afdelingschef i Peugeot, hvor han leder med hård hånd og er vant til en skarp tone. Han tænker ikke på andres følelser og siger altid sin mening. Han er KS’ direkte modstykke, og de to har et meget anspændt forhold.


Lone Hansen

Lone er lærer på Gladsaxe lille skole, hvor hun underviser i dansk, engelsk og Historie. Det er vigtigt for Lone at bevare en god tone, og at alle enes.
Hun vil hellere tie og bevare en god stemning end at sige noget og risikere, at nogen bliver sure eller kede af det. Hun kan dog have brug for at græde i ny og næ.


"Niller" - Niels Junker

Niels er tømrer og er dygtig med hænderne. Han er en stille og meget afslappet fyr, som hjælper til hvor der er brug for det. Han har et godt forhold til alle i gruppen, fordi han ikke lader sig påvirke af deres særheder.

Opret Årskort med bla. adgang til samtlige castings for 2012 og få resten af 2011 gratis.

Opret Årskort direkte her

Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook