Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Nyt skuespillerensemble søger skuespillere, KBH

Deadline inden d. 19. september 2011407

Nyt skuespillerensemble søger skuespillere

Teater Hjem er et nyt skuespillerensemble for professionelle skuespillere. Ensemblet er tænkt som en udviklingsbase, en legeplads, en platform for udvikling af netværk, men først og fremmest et træningssted for skuespillere som ønsker at blive ved med at udvikle sig. Desuden vil Teater Hjem stå for et til to større projekter om året, f.eks. en forestilling.

Vi træner fast en gang om ugen -onsdag kl. 15.30 til 18.30. Den ugentlige fælles træning er grundpillen i Teater Hjem. Større projekter som f.eks. teaterforestillinger er udover den ugentlige træning og har sit eget individuelle prøveforløb, som sammensættes af det hold, som er med på projektet. De enkelte medlemmer af ensemblet vælger selv til eller fra, om de ønsker at deltage i et større projekt. Det er ensemblet selv, som sætter dagsordenen for de enkelte projekter som produceres.

Vi søger i første omgang skuespillere til at få et spillerensemble op at stå, men det er samtidig vores plan at opbygge et større netværk af andre faggrupper som en del af ensemblet, f.eks. instruktører, musikere, scenografer, forfattere, filmfolk osv., som gør det muligt at arbejde på tværs af fag og gøre brug af hinanden i et gensidigt samarbejde og udveksling af netværk.

Udover at være skuespiller skal du være indstillet på at deltage i produktionsarbejdet i forbindelse med større projekter og have lyst til at være med til at opbygge et ensemble helt fra bunden, hvilket også betyder at, som en start, er alt ulønnet.
Er du interesseret, så send CV, billede og et par linjer om hvorfor du ønsker at være med til teaterhjem@hotmail.com

Ansøgningsfrist mandag den 13/9 2011 kl. 12. Alle ansøgere vil efterfølgende blive kontaktet. Dem som vi ønsker at se vil blive inviteret til en workshop den 17 og 18 september kl. 10 til 18, hvor 2. og 3. runde af ensemblesammensætningen finder sted. Her vil der også være mulighed for at høre mere om vores ideer med ensemblet og stille spørgsmål. Nærmere information følger.
    
Bag projektet står skuespillerne Caspar Samsø Clausen og Kathrine Voigt. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på mail teaterhjem@hotmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig –
Med venlig hilsen Teater Hjem.

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook