Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Faglighed: Gode råd om castingbilleder

Deadline inden d. 1. januar 2012407

Faglighed: Gode råd om castingbilleder

På DASK-online er fagligheden vigtig. At man på forskellig vis dygtiggøre sig som skuespiller er i sagens natur vigtigt, men når det er sagt er det også vigtigt at skuespillere (og statister) kender til hvordan de sælger sig selv... og hvordan de ikke gør.

Vi har eksempelvis på DASK-online en stram og kritisk billedpolitik. Vi bruger mange resurser på denne del, fordi castingbilleder er altafgørende for om du kommer til casting eller ej. Vi har igennem årene haft mange frustrerede medlemmer som ikke får deres billeder godkendt. Slet og ret fordi billederne er dårlige castingbilleder. Vores hensigt er at skaffe folk jobs og ikke at spilde deres tid?

Castingbilleders formål er, at få dig til de rigtige castings. Dvs. de castings hvor du er typen til rollen. Har man en forventning til hvilken type du er inden castingen og en anden efter, har du spildt alles tid. Ikke mindst din egen, og måske endda penge, fordi du har taget fri fra arbejde og betalt transport og parkering?

Investering i gode castingbilleder er meget værd i tid og kroner!

Ved din profil har vi en fyldestgørende vejledning i hvilke billeder der er gode og hvorfor. Denne guide vil hjælpe dig videre.

Log på din profil

Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook