Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Soapserie søger skuespillere

Deadline inden d. 1. september 2011407

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med soapserie-genren og et live publikum?

Vi er en gruppe elever på medieskolerne i Viborg som er i lære på DR, TV2 og diverse produktionsselskaber, der har besluttet at kaste sig over soap-genren. Er du god til at huske replikker og vil du have en vanvittig oplevelse,  så er du måske lige den vi står og mangler.

Tirsdag den 30/8 kl. 12.00 skal vi lave en liveudsendelse – en parodi på en vaskeægte soapopera. Vi er på udkig efter skuespillere, der ikke er bange for at give en masse af sig selv og som kan spille karakterroller som i f.eks. Hortonsagaen og Glamour. Vi er uddannet i personinstruktion og vil selvfølgelig guide dig på rette vej.

Der vil også på forhånd blive lavet en masse optagelser med dig, da en vaskeægte soapserie er fyldt med flash-backs eller ”tilbagekig”. Derfor har vi brug for at du ud over ovenstående dato, også kan spille med:

Onsdag den 24/8 til mandag den 29/8. Alle dage fra ca. Kl. 9.30-?. Vi vil prøve at lave et skema så du ikke nødvendigvis behøver at være med alle dage. Optagelserne vil foregå i Viborg, og derfor må du meget gerne komme fra Viborg eller omegn. Det er meget vigtigt at du helt sikkert kan deltage søndag den 28/8, mandag den 29/8 og tirsdag 30/8.

Vi er på udkig efter :

Mand 1 ca. 25-38 år, Dr Duke Wellington – Hovedperson – Arrogant og kompleks ladiesman

Mand 2 ca. 40-60 år, Harald Wllington – faderen  - Mentor

Kvinder1  ca. 22-35 år, Daisy – Elskerinden - Femme fatale

Kvinde2  ca 22-35 år, Diana – Hustruen – forsømt men Dukes sande kærlighed

Vi tilbyder:  Efter endt optagelse, sender vi en dvd til dig med den færdige produktion. Vi betaler selvfølgelig dine transportomkostninger og mad og du vil blive beriget med mange oplevelser. Derud over vil der også være mulighed for at vælge en gave fra DASKs Vandregaver (det kræver at du er betalende medlem af DASK for at modtage gaven.)

Opret profil for at få adgang til at søge dette job samt vores mange andre, Klik her


Mvh
Tommy Duus

DASK-online


Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook