Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Undergrundens vigtigste teaterfestival indtager byrummet

Deadline inden d. 22. august 2011407

Undergrundens vigtigste teaterfestival indtager byrummet

 

I fem festlige augustdage er der rig mulighed for at få indblik i, hvad der rører sig i de uafhængige teatermiljøer – nationalt som internationalt.

 

Igen i år fyldes Huset i Magstræde med eventyrlyst og skaberglæde, når VILDSKUD - festival for uafhængigt teater flytter ind. Fra d. 17.-21. august 2011 optræder 15 grupper fra hele Danmark med en bred vifte af unikke forestillinger. De spænder fra danseduoen The AGs "assimilationsdans", over performancegruppen Bird Mans gemmelege, til dokumentaristiske fortællinger fra Jylland hos KRYSTER. VILDSKUD byder også på to site-specifik forestillinger af grupperne Teater Bæst og IKI-DADA, der henholdsvis foregår på et offentligt toilet og som en byvandring i gaderne omkring Huset.

 

International program

VILDSKUD ser det som en værdifuld vision at muliggøre udveksling i de europæiske kunstneriske vækstlag. Derfor præsenterer VILDSKUD som noget nyt et internationalt program med to gæstespil fra Finland og Italien, Ylioppilasteatteri og AKRteatro. Programmet inkluderer desuden den engelsk-sprogede, men dansk-producerede forestilling The Tell-Tale Heart og en række enkeltarrangementer med performere og musikere fra bl.a. England og Norge.

 

Mere end bare teater

VILDSKUD er en tværgående og ambitiøs kulturbegivehed, der forener uafhængigt teater med koncerter, kortfilm, installationskunst, artist talks og DJ-battles.

 

Udvid din forestillingsevne, udlev din indre legesyge og tag del i eventyret med VILDSKUD, mens du nyder sensommeren.

 

Billetter til forestillinger på VILDSKUD koster 60 kr. Der kan købes dagspas til 100 kr. samt festivalpas til 200 kr., som giver fri adgang til alle forestillinger. Det endelige festivalprogram vil blive offentliggjort i løbet af juli måned på www.vildskud.dk.
Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook