Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Crowd-Raising - Skaf dine egne kulturpenge!

Deadline inden d. 1. januar 2012407


Crowd-Raising - Skaf dine egne kulturpenge!

Kulturfolket har mere end nogensinde haft svært ved at rejse penge til deres projekter. I krisetider er kulturen hårdt ramt af besparelser i det offentlige som i det private.

Samfundet og erhvervslivet må og skal forstå at kulturbærerne, er de ildsjæle som er kreative og innovative. De som former Danmarks fremtid og skaber vækst med deres iderigdom og lyst. Uden kulturen og kulturbærerne drænes vores samfund for det overskud som vi har brug for.

www.kulturpuljen.dk har er stort netværk til erhvervslivet og en lang række kulturinstitutioner, foreninger og organisationer og ikke mindst privatpersoner. Vi deler nu ud af vores netværk til disse kulturbærer og har med Crowd-Raising skabt et koncept, hvor manden om hjørnet økonomisk kan støtte en kulturprojekt med egne sparepenge, hvis denne synes om projektets art og formål.

Med koncept for Crowd-Raising og Self-Raising fra Kulturpuljen kan kulturprojekter søge midler fra Kulturpuljen.dk, virksomheder og midler fra hr. og fru. dansker.

Læs mere om vores mange muligheder på www.kulturpuljen.dk og tilmeld dig nyhedsbrevet.

Kender du til en kulturinstitution som kunne bruge midler til deres projekter, kan disse gratis oprette sig på www.kulturpuljen.dk og herfra oprette søgning efter midler.

Læs mere om Crowd-Raising her

Læs mere om Self-Raising her

Mvh
Tommy Duus

Kulturpuljen - Kultur/Retur

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook