Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Mungo Park Kolding søger skuespillerinde

Deadline inden d. 18. juni 2011407

Mungo Park Kolding søger skuespillerinde

SKUESPILLER PÅ MUNGO PARK - JOBBESKRIVELSE

Denne jobbeskrivelse er skrevet med henblik på at definere arbejdet som skuespiller på Mungo Park i Kolding.

På Mungo Park Kolding ønsker vi at arbejde med skuespillere, som er eller kan blive:

- Fagligt dygtige. Simpelthen fremragende skuespillere.
- Selvstændigt arbejdende og tænkende.
- Ansvarlige ensemblespillere.

ENSEMBLE
Mungo Park Kolding er et ensembleteater. Teatret og ensemblet består af få udvalgte mennesker, og det stiller krav om engagement og ildhu.

ET REPERTOIRETEATER
Mungo Park Kolding er et repertoireteater. Det vil sige, at en forestilling bliver i repertoire, så længe, vi synes, den er værd at spille og så længe, publikum gider komme at se den. Gode forestillinger kan være i vores repertoire i årevis. Dårlige forestillinger lever til gengæld et kortere liv.

En skuespiller på Mungo Park Kolding vil derfor efterhånden komme til at skulle gå rundt med måske 5-6 forestillinger i kroppen, som til enhver tid skal kunne tages frem og spilles. Det stiller krav til grundige noter og hjemmearbejde. Man er ikke med i alle forestillinger, så der vil naturligvis være friweekends fra tid til anden.

Som ny skuespiller må man påregne at dublere / genfortolke en rolle eller to fra det eksisterende repertoire. Vi har erfaring med, at dette arbejde kan være interessant og kunstnerisk berigende, hvis det angribes med samme omhu, kærlighed og kvalitetskrav som opsætning af nye forestillinger.

ARBEJSTID
Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Ved arbejdstid forstås prøver, forestillinger, turnerejser, opstilling og nedtagning af scenografi samt pauser på under 3 timer. Arbejdstiden opgøres på baggrund af en månedsnorm på 160,33 timer.

TURNÉ
Teatret er opkaldt efter en opdagelsesrejsende. Og vi tager også på mulig opdagelse i både ind- og udland. I princippet er alle Mungo-forestillinger turnéforestillinger. De skal kunne pilles ned og sættes op igen mange gange, i forskellige rum.

TEATER SOM DIALOGPROCES
At sige ja til at arbejde på Mungo Park Kolding er det samme som at sige ja til at interessere sig for idéudvikling og ping-pong-arbejde. For os er udviklingsarbejdet en dialogproces, hvor inspirationen glider mellem de forskellige faggrupper. Det kræver en vis frygtløshed at starte prøver på et måske kun halvt udviklet manuskript.

Det er en del af charmen. Dermed bliver skuespillerfunktionen på Mungo Park Kolding også i høj grad et job som idéudvikler. Research og workshops er en naturlig del af udviklingsarbejdet.

Vi drømmer om at opdyrke nye publikumsgrupper, sprænge nogle teaterkonventioner, og lære af det undervejs. I virkeligheden er det kun fantasien, der sætter grænser for hvilke typer projekter, vi kan involvere os i. I Kolding arbejder vi I meget forskellige former, uden at miste vores identitet.

DEN SELVSTÆNDIGT ARBEJDENDE SKUESPILLER
Det forventes at skuespillerne – på linje med teatrets øvrige personale – møder ind og går i gang med at arbejde. Det er ikke alle prøver, der vil være med instruktør, og teatret foretager ikke nødvendigvis prøveindkaldelse.

På Mungo Park Kolding arbejder vi med at udvide og udvikle teaterkunsten og skuespillerens arbejdsfelt. Der vil derfor kunne påregnes arbejdsopgaver, der ligger i udkanten af traditionelle definitioner af skuespillerens arbejde.

REPERTOIRE
Der er i princippet ingen grænser for, hvilke typer forestillinger Mungo Park Kolding kan give sig i kast med. Begrænsningerne ligger primært i, at de skal kunne spilles af ensemblet, de skal kunne turnére. Der vil være en hel del ny dramatik. Men man kan også sagtens forestille sig klassikere, dramatiseringer, musikforestillinger, børneforestillinger, improviserede forestillinge, sociale projekter... Mulighederne er mange.

LØN- OG ARBEJDSFORHOLD
Som ansat på Mungo Park Kolding starter man på et lønniveau, der svarer til andre sammenlignelige teatre i overenskomsten. Det gælder også for pension og øvrige ansættelsesforhold. Lønstigningen er lidt stejlere fra sæson til sæson end hos de fleste sammenlignelige teatre. Dette hænger sammen med, at man med årene hos os bliver dygtigere til at arbejde på den måde, vi gør. Samtidig får man flere repertoireforestillinger i kroppen. Som skuespiller bliver man dermed simpelthen mere værd for teatret, jo længere man er her. Det vil vi gerne honorere.

Mungo Park Kolding er interesseret i at have nysgerrige medarbejdere, der hele tiden udvikler sig, fagligt såvel som personligt. Derfor har vi til hver afsat midler til kurser og/eller rejser med relevant fagligt indhold.

JOBS UDENFOR TEATRET
På Mungo Park Kolding synes vi det er godt, hvis en skuespiller får interessante faglige udfordringer og erfaringer i andre sammenhænge. Men der er to regler:

1. Direktionen skal give tilladelse til eksternt aflønnet engagement. Det vil vi altid forsøge at gøre. Det er lettere at gøre jo bedre tid i forvejen, der bliver spurgt. Det er ikke altid det lykkedes at imødekomme et ønske om orlov eller prøvefri, men vi vil altid gerne undersøge sagen ud fra et principielt velvilligt udgangspunkt.
2. Man får ikke løn fra både Mungo Park Kolding og en anden arbejdsgiver, hvis man er væk i mere end en uge (sammenlagt). Så tager man orlov fra Mungo Park Kolding og vender tilbage, når man er færdig hos den anden arbejdsgiver.

ANSØGNING
Hvis du er interesseret i ovennævnte job, så send en ansøgning på max 1 A4-side, samt billede og CV, til producent Karin Ravn Misser, karin@mungopark.dk  Ansøgningsfrist: 17. juni kl. 12.

Tiltrædelse: 1. november 2011.

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook