Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Drenge mellem 13 og 16 år kan tilmelde sig til Audition som Bølle Bob

Deadline inden d. 26. juni 2011407

Skal du være den nye Bølle-Bob?

Drenge mellem 13 og 16 år kan tilmelde sig til Audition.

Har du et frækt glimt i øjet, og elsker du at synge og danse, så er det måske dig, der skal være den næste Bølle-Bob. Snart er der audition til rollen som den frække dreng.

Selvom det er mere end 30 år siden, Gunnar Geertsen skrev sangene til Bølle-Bob, er de stadig lige populære. Mange piger og drenge - og alle voksne - kan helt sikker synge med på "Han er grov, men han er sjov...", "Vi er ikke rigtig voksne.." og "Eva har smilet til mig...".
 
Den originale, klassiske film "Han er grov, men han er sjov..." tilbage fra 1998 danner rammen om det, der blandt andet er blevet en familie-teater koncert med navnet "Bølle-Bob med Børsterne".
 
Gunnar Geertsen har skrevet manuskriptet, og forestillingen har siden premieren i foråret 2010 turneret Danmark rundt og begejstret unge og voksne. Vores nuværende Bølle-Bob rejser til USA, og derfor skal der findes en ny dreng til rollen. Måske det er dig!
 
For at komme i betragtning til rollen skal du være mellem 13-16 år, og så er det en fordel, at du tidligere har prøvet kræfter med sang, dans og selvfølgelig skuespil - og så skal du være bosat i Storkøbenhavn.

Selve audition finder sted lørdag 25. juni på Frederiksberg, men du skal tilmelde sig senest 15. juni.
 
Send en mail til: mm@media-management.dk med dit navn, alder og mailadresse, så modtager du et auditionskema, der skal udfyldes og sendes tilbage.
 
Venlig hilsen
Kurt Andreasen
MEDIA MANAGEMENT
Valløby Bygade 25, 4600 Køge
Telefon: 3325 8200 – Mobil: 2868 7046
Mail: mm@media-management.dk

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook