Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

CastSelv.dk - Nyt castingværktøj fra DASK-online!

Deadline inden d. 1. januar 2012407


Castselv.dk – Vis hvad du kan!

Ny castingplatform udviklet af DASK-online

Nu giver vi alle vores medlemmer mulighed for, at kunne byde ind på castingopgaver over hele landet. Formlen ved CastSelv.dk er ikke, at det skal være let, men at det skal være smart.

Er du træt af at de fleste af vores castings er i København eller Århus, og at du aldrig får chancen for at byde ind på en opgave. Enten fordi du vælges fra inden pga. din bopæl, fordi du ingen synderlig erfaring har, eller fordi du ikke har råd til at investere i transport efter et job som langtfra sikkert er dit? CastSelv.dk løser disse problemer, men giver dig nogle nye udfordringer.

Systemet virker kun hvis du selv tager affære. Du skal filme dig selv ud fra en stillet opgave. Du skal ikke fortælle om hvad du kan – Du skal vise hvad du kan. Du kan have nok så meget erfaring, men hvis du ikke kan spille rollen, tilfalder den en anden. Ønsker den producerende at se mere, kan de kontakte dig for en ”fysisk” casting. På denne vis kommer du kun til de castings, hvor du har en chance på forhånd!

Bemærk: Du skal være betalende medlem af DASK-online for at kunne benytte vores CastSelv værktøj. Er du betalende medlem finder du din personlige registreringskode ved at logge på din profil!

Læs om Konceptet her

Gå direkte til CastSelv.dk

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook