Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Simon Valentin, ildsjæl, Self-Raiser til sit eget kortfilmsprojekt

Deadline inden d. 1. juli 2011407

Simon Valentin, ildsjæl, Self-Raiser til sit eget kortfilmsprojekt

Igennem Kulturpuljen.dk har det været mulig for Simon at skaffe penge, rede penge, til sit kommende kortfilmsprojekt. Indtil videre er det blevet til 2000 kr. fra Lokal banken Merkur i Odense, men flere sponsorer venter forude og har meldt positivt tilbage. Kulturpuljen.dk lancere inden længe et nyt koncept som gør det muligt selv at skaffe penge til sit eget Kulturprojekt under navnet “Self-Raiser”.

Kulturpuljen.dk har i kraft af sit netværk givet Simons projekt en langt større værdi, end hvis hans projekt alene skulle bæres af den synlighed han kan skabe sine sponsorer via filmen alene.

“Ingen gider smide penge efter projekter til undergrundskulturen, så er pengene jo givet bedre ud alle andre steder, fortæller Simon og fortsætter, nej men ved at Kulturpuljen giver ens sponsorer en kraftig eksponering via deres hjemmeside og mail til 100.000 modtagere er det blevet forholdsvis let at sælge”.

Igennem konceptet “Self-Raising” ørermærker Kulturpuljen de penge som Simon selv skaffer til hans film. På den måde er det op til Simon hvor meget han vil have til sin film alt efter hvor dygtig han er til at sælge. Kulturpuljen har ikke nogen fortjeneste ved denne form, men det har kulturpuljen heller ikke ved de andre måder man kan søge penge på. Alle de penge der doneres skal gå til kulturprojekter.

“Jeg har en plan om at fortsætte Self-Raisingen til jeg har nok så jeg kan lønne de professionelle skuespillere som medvirker i min produktion, som gør den særlig. Jeg vil skyde på det vil tage mig en god arbejdsdag at lande de sidste sponsorater, udtaler Simon. Kunsten er, at skrive alt det ned som en evt. sponsor får ud af at støtte. Lave en liste over virksomheder som man kunne forestille sig ville støtte ens projekt, ringe til dem og sende materialet og så lade være med at presse citronen og søge om beløb der skriger til himlen”.

Kulturpuljen.dk og Merkur Bank følger Simons projekt og viser hans film her på siden når den en gang er færdig.

Læs mere om Merkur bank: Klik her
Læs mere om Kulturpuljen: Klik her

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook