Udvidet profil helt til januar 2019 for bare 600 kr!!
Profilinfo Søg profiler Aktuelle Nyheder Kontakt os Login: Medlemmer / Producerende
 
 
 

Mandlig skuespiller søges, KBH

Deadline inden d. 14. maj 2011407

Mandlig skuespiller søges

Til en forestilling om unge og seksualitet samt forestillingen TABU.DK søges mandlig skuespillere, dansere og/eller performere i alderen 21-27 år.

Du kan have baggrund som danser, performer eller skuespiller med erfaring i fysisk teater. Du skal drives af nysgerrighed og have lyst til at eksperimentere med teatralske former og indhold. Du behøver ikke at være færdiguddannet eller have spillet med i  mange forestillinger. Du skal blot være åben og engageret og have lyst til at deltage i en kreativ proces, der stiller store krav til dig som scenekunstner.

Til gengæld tilbyder superreal.dk en enestående mulighed for at opnå en professionel karriere med gode udviklingsmuligheder indenfor teatret.

Er du interesseret, skal du sende dit CV og et vellignende foto til info@superreal.dk inden fredag den 13. maj. Auditions afholdes løbende.

Praktiske oplysninger
TABU.DK og seksualitetsprojektet skal i efteråret spille for Kunstrådets Refusionsudvalg for således at opnå godkendelse til Den Røde Brochure i sæson 2011/12. Ydermere skal TABU.DK og seksualitetsprojektet bruges til promovering af superreal.dk for således at indlede samarbejder med fonde samt statslige og kommunale institutioner.

Prøveforløbet er i gang og fortsætter til og med juni, hvorefter vi holder sommerferie.

Prøve- og promoveringsforløbene er på nuværende tidspunkt ulønnede, men dette kan dog ændre sig, hvis de fornødne midler bliver bevilliget i den nærmeste fremtid. Superreal.dk tilbyder en spændende og lærerig teaterproces, hvori samarbejde mellem instruktøren og aktøren er i højsædet. Når forestillingerne bliver refusionsgodkendte vil Superreal.dk tilbyde gode ansættelses- og lønvilkår i forbindelse med TABU.DK og seksualitetsprojektets turne rundt om i landet i den kommende sæson.


Om superreal.dk
Superreal.dk er teater med mod og indhold. Teater, der rører, konfronterer, oplyser, skaber dialog og møder unge uerfarne teatergængere i øjenhøjde.
Du kan læse mere om superreal på superreal.dk.

Opret gratis profil med masser af muligheder.
  Tilbage til aktuelle nyheder

Klik her for nyhedsarkiv

Tilmeld dig DASK nyhedsbrev
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail   ·   Facebook