Casting

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

Kortflmkonkurrencen: WTA - Winner Takes All 2024 (Optakt)


dask nyhed

Kortflmkonkurrencen: WTA - Winner Takes All 2024 (Optakt)

Deadline inden d. 1. september 2024

Kortflmkonkurrencen: WTA - Winner Takes All 2024 (Optakt)

Den 1. september starter vores 3. omgang "WTA - Winner Takes All", som er en kortfilmkonkurrence for skuespillere på DASK-online, produceret af skuespillere fra DASK-online.

Du vil først kunne begynde på at udvikle din ide og producere din kortfilm fra 1. september, da vores konkurrenceoplæg først offentliggøres her. Du vil have hele september måned til at ideudvikle og producere din kortfilm.

Der findes en, og kun en vinder - deraf navnet. Vinderen løber med hele den kontante præmie som vil blive doneret af virksomheder (Kulturdonere)

I 2023 udgaven lød den samlede præmiesum på 25.000 kr. Teamaet var "Klimaforandringer" og benspændet var at filmen skulle produceres på en mobiltelefon.

Hvor stor præmien bliver i år afhænger af hvor mange virksomheder der donere 1000 kr. som øremærkes til 1. præmien. Vi kender først præmiens størrelse når konkurrencen starter 1. september, men du kan følge med her via dette opslag.

Alle virksomheder som donere 1000 kr. vil være at finde på en liste herinde med link til deres hjemmeside. Alle virksomheder vil også skulle krediteres i de indsendte film. Vi skal give de virksomheder som sponsorere præmien så meget synlighed som muligt.


SÅDAN HJÆLPER DU MED AT SKAFFE PENGE TIL PRÆMIEN, SAMTIDIG MED DU SELV TJENER PENGE: KLIK HER


Hvorfor konkurrencen?

Skuespillere skal lære at skabe deres egne jobs/ producere deres egne film. Skuespillere generelt venter på at jobbet kommer og det er en meget stor fejl. Mange venter længe og mister motivation og kompetencer undervejs.

Som skuespiller skal du tage skeen i den egen hånd og tage initiativ. Du skal bruge dit netværk, ganske som dit netværk bruger dig. Det er helt afgørende og en meget vigtig pointe at forstå.

Vores optakt starter nu - og det skal du også!

  • Du skal begynde at samle dit hold nu! - og gøre jer klar til konkurrencestart 1. september

  • Du kan hjælpe med at skaffe penge til præmiepuljen - og herigennem selv tjene penge



  • Følg vores WTA facebookgruppe herfra og stil spørgsmål: KLIK HER



    Sådan ansøger du!

    Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



    Mvh Tommy Duus

    Caster/ Branchevejleder


    309 Sidevisninger