Audition

25 års JUBIIILÆUM - ALLE profiler ned sat med 200 kr!

FRIVILLIGE SKUESPILLERE SØGES TIL DYSTOPIA HAUTED HOUSE/ VEJLE


dask nyhed

FRIVILLIGE SKUESPILLERE SØGES TIL DYSTOPIA HAUTED HOUSE/ VEJLE

Deadline inden d. 7. juni 2024

FRIVILLIGE SKUESPILLERE SØGES TIL DYSTOPIA HAUTED HOUSE/ VEJLE

Kunne du tænke dig at være en del af det store DYSTOPIA-CREW, som er en flok energiske frivillige i alle aldre der elsker at skabe oplevelser for andre? Så er det nu, du skal slå til! Vi åbner nemlig op for vores horrorlabyrint for 10. år i træk! VI SØGER Engagerede skuespillere, vagter, dekoratører, make-up artister, teknikere m.v. Vi har brug for mange forskellige talenter, så hvis der er noget, som du føler, du kan bidrage med, så nævn det i ansøgningen!

VI TILBYDER Fede oplevelser, samvær med en masse fantastiske mennesker, udvidelse af dit netværk og mulighed for at lære fra nogle af landets bedste. Vi sørger for forplejning, kostumer, make-up, instruktion mm. Som frivillig får man derudover merchandise, fribilletter, invitation til fester og sociale arrangementer, mulighed for overnatning m.m.

PRAKTISK DYSTOPIA Haunted House - X Trials of Terror har premiere fredag d. 13. september, og opføres hver fredag og lørdag fra premieren til og med den 16. november, med undtagelse af d. 11., 12., 18. og 19. oktober. (der kan åbnes op for d. 18. og 19. oktober hvis der er stor efterspørgsel blandt gæsterne. Dette vil i så fald koordineres nøje med teamlederne, således at det er bæredygtigt.) Afvikling vil være kl. 18:30-00:00 alle dage. Make-up, kostume og instruktion foregår fra om eftermiddagen med check-in kl. 13.30-14:30. Nogle funktioner kan møde senere ind end andre - dette aftales med teamledere og frivilligkoordinatorerne. Du skal som minimum kunne deltage 3 åbningsdage for at komme i betragtning.

Der afholdes introdag søndag d. 18. august og generalprøve lørdag d. 31. august. Alting foregår på Mørkedalsvej 28, 7100 Vejle.

AUDITION Der afholdes audition for skuespillere i Vejle lørdag d. 18. maj. kl. 12.00-19.00. Nye skuespillere, der ikke kan deltage i audition, skal sende en video-audition senest fredag d. 7. juni kl. 12.00 for at komme i betragtning.

Deadline for ansøgning er fredag d. 7. juni 2024 kl. 12:00



Sådan ansøger du!

Ansøg opslaget fra din profil eller opret en ny.



Mvh Tommy Duus

Caster/ Branchevejleder


306 Sidevisninger