Koncepter Opret gratis profil Søg Plus+ profiler Aktuelle Nyheder Kontakt Login: Medlemmer / Producerende
 
 

DASK medlemskab

I forbindelse med vores 15 års fødselsdag giver vi dig et helt enestående tilbud
om Udvidet medlemskab for blot 300 kr. i hele juli.

Start med at oprette en gratis profil, og herefter kan du selv bestemme om du ønsker at opgradere.
GRATIS PROFIL (0 kr.)

Fornavn:
Efternavn:
Email:
Køn:
Fødselsår: (yyyy)
Adresse:
Postnr:
By:
Landsdel:
Land:
Telefon:

Gratis Profil (0 kr.)Udvidet profil (600 kr.)Plus+ profil (500 kr.)
Synlig profil i vores Online arkivMed din oprettelse bliver din profil synlig i vores online arkiv. Du kan selv til hver en tid logge dig ind, og opdatere din profil med tekst, video og billeder.

Vi (DASK) anvender arkivet når vi caster eller koordinere statister. Andre får IKKE adgang til online arkivet.

BEMÆRK: Vi sletter profiler uden varsel, hvis IKKE der er billede på profilen!

TIP: De profiler der logger ind, kommer automatisk først i vores søgning, når vi leder efter emner. Vi har mange emner, så det er bestemt en fordel at være aktiv. Logger du derfor på nu, vil din profil være den første vi ser når vi leder efter en af dit køn, i din aldersgruppe i dit område ;-)

Har du glemt dit password, få det mailet via via vores robotsvar. Husk at tjekke dit spamfilter eller uønskede mail, her havner denne type svar ofte!


DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!
Adgang til udvalgte statist- og teaterjobsMed gratis profil giver vi dig adgang til en masse skuespiller- og statistjobs. Det er helt op til dig, hvilke du vil søge. Du søger ved at følge anvisningen via opslaget ved din gratis profil.

Vi formidler KUN fiktionsrelaterede opgaver. Modeljobs, tv- publikum og realityprogrammer lader vi alle andre om.

Vi informerer dig løbende via nyhedsmailen, men i mange tilfælde er der kort deadline, hvorfor det anbefales, at du gør det til en rutine at kigge fordi siden ofte.

BEMÆRK: Vi sletter profiler uden varsel, hvis IKKE der er billede på profilen!

TIP: Hver gang du logger dig ind, kommer din profil først i vores søgning når vi (DASK) leder efter emner i vores online arkiv! Så jo oftere du logger ind, desto mere synlighed får du!

Log på din profil og søg jobs ;-)


DASK- Vi spiller en rolle, hele livet!
Adgang til DASK KurserHos DASK-online har vi udviklet en række kursusformer, som du kun finder hos os. Med en profil, kan du blandt andet tilmelde dig vores dubbingkurser, castingfotografering, og castingkurser.

Mulighederne er mange, det er blot op til dig at gribe de bolde vi kaster op, og se hvad der matcher dine behov.

TIP: Dygtiggørelse og kurser skal du konstant være opsøgende på, uanset dit erfaringsniveau.

Adgang til e-version af vores CastingbogDansk Skuespillerkatalog har udgivet det eneste dansksprogede castinglitteratur. Bogen Casting og audition for skuespillere og statister er næsten udsolgt i butikkerne, men her fra hjemmesiden har du mulighed for at tilkøbe dig e-versionen.

Støtter du en af vores medlemmer som vi eksponerer via hjemmesiden og Crowdfundingportalen www.booomerang.dk modtager du e-versionen gratis.

Log på din profil og se hvordan ,-)

Google og læs mere om bogen!

TIP: Kendskab til branchen er en vigtig del af den almene forberedelse inden en casting, men bestemt også når du er på job.
Filmskuespillerskole for unge (13-19 år)Vores filmskuespillerskoler er atter et eksempel på nogle af vores mange succeser gennem tiderne. Vi startede helt tilbage i 2001, så konceptet er udviklet og afprøvet igennem 12 år.

Vores filmskuespillerskoler er GRATIS for alle mellem 13-19 år i hele landet.

Vores filmskuespillerskoler er et samarbejde mellem DASK, en lang række filmfolk og skuespillere samt lokale ungdomsskoler.

Et initiativ, der giver unge mulighed for at afprøve sig selv foran kameraet. Den bedste castingtræning overhovedet!

Du tilmelder dig som anvist via din gratis profil

TIP: Som ung er det meget vigtigt, at du tidligt i livet får erfaring med kameratræning. Den erfaring vil være et springbræt fremadrettet og du vil være foran alle andre jævnaldrende, som ikke har den! Det er dig der lander rollerne til castings.
TeaterarkivDansk Skuespillerkatalog samarbejder med en lang række teaterscener over hele landet. Alt fra amatørscener til de mere professionelle.

Med vores teaterarkiv giver vi teatrene mulighed for at være opsøgende på dig og din profil når de har auditions. Via vores teaterarkiv kan de med andre ord headhunte dig, så de slipper for at du skal headhunte dem!

Læs uddybende ved din gratis profil.

TIP: Teater er det bedste i verden, på mange fronter. Det er ofte netværket, der giver dig det næste job!
Opgradering: Udvidet profilDu har en række muligheder med din gratis profil, men selvsagt er der langt flere muligheder med en udvidet profil. Alt andet vil ikke give mening.

Opgradering af dit medlemskab sker direkte fra din gratis profil og koster 600 kr. Din profil udløber automatisk den 1. januar 2015.

Vi synes dog specielt, at du skal rette din opmærksomhed på vores jobgaranti ;-)

Du kan læse mere om fordelene i punkterne herfra siden.
Udløbstid: ingenDin profil udløber først den dag du selv opsiger den, eller at vi sletter dig.

Du opsiger din profil ved at sende os en mail, hvorefter vi sletter din profil.


Vi sletter din profil hvis!

- Du ikke udfylder din profil med et vellingende billede!
- Ikke logger dig ind og opdatere løbende (min. en gang hver 3. måned)

Din gratis profil koster dig INTET!

Du har opgraderingsmuligheder som koster penge, som anvist her og via din profil, hvis du aktivt har et ønsker dette.
Synlig profil i vores kundedatabase for filmproducerendeDen store værdi ved en profil er, at vi med et snuptag præsenterer den for alle vores netværk af filmproducerende, som har adgang til din profil og kan kontakte dig direkte. (Telefonisk, IKKE MAIL)

Vi samarbejder med over 500 filmproducerende i øjeblikket, som søger deres aktører via databasen og har også planer om at lukke teaterscener og virksomheder indenfor ,-)

Vi formidler kun aktører til fiktionsrelaterede opgaver. Reality TV, Tv- programmer eller andre Wannabe shows lader vi alle andre om. Du vil derfor kun blive tilbudt fiktionsrelaterede opgaver!

BEMÆRK: UNGDOMSPROFILER udløber først i det år du fylder 18 år. er du eks. 10 år ved oprettelse af en udvidet profil/ ungdomsprofil udløber din profil først i det år du fylder 18 år. I dette eksempel får du altså 7 år. for 600 kr.!

TIP: De profiler der logger ind, kommer automatisk først i søgningen når filmproducerende leder efter emner. Vi har mange emner, så det er bestemt en fordel at være aktiv. Logger du derfor på nu, vil din profil være den første vi ser når vi leder efter en af dit køn, i din aldersgruppe i dit område ;-)
JobgarantiHer på DASK-online gør vi noget, ingen andre tør!

Vi er så sikre på at du kommer i job igennem os, at vi stiller dig en garanti!

Fremadrettet stiller vi dig en garanti for, at du har været på filmjob eller teaterjob i din betalende medlemsperiode.

Har du mod forventning ikke det, betaler vi den næste betalende medlemsperiode.

Dvs. Har du den 1. januar 2015 ikke været på filmjob eller teaterjob, betaler vi for din næste periode frem til 1. januar 2016? (Der skelnes ikke mellem om jobbet har været lønnet eller frivilligt)

Krav:
- Du skal have en løbende opdateret profil
- Du skal selv være aktiv søgende i din medlemsperiode.
- Du skal selv gøre os opmærksomme på, at du ikke har været på job i din betalende medlemsperiode i perioden 1. januar - 1. februar 2015.

TIP: Hvis der ikke er nogen der er opsøgende på dig, kan du være opsøgende på dem. Har du tænkt over det?

Adgang til alle opslåede skuespiller, statist og teaterjobsModsat gratis profilerne har du adgang til ALLE opslåede job før alle andre. Du vil til hver en tid blive prioriteret. Vi kigger på din profil, før vi tilbyder andre jobbet!

Vi har masser af opgaver løbende og alt du skal gøre er at byde dig til og løbende opdatere din profil.

Adgang til vores CastSelv systemVores udviklede CastSelv system er unikt og gennemprøvet igennem 3 år med meget stor succes.

Du finder kun denne castingform på DASK-online og det spare dig tid og penge på transport, men giver dig samtidig mulighed for at byde ind på langt flere roller fra hele landet. Langt de fleste casting er fysisk i KBH, men med vores system giver vi dig muligheden for at komme i betragtning uden at du skal rejse langt og dyrt!

Det er fremtidens castingform... og vi anvender den rigtig meget!Review af castselv
I forbindelse med Øhavsmuseets udarbejdelse af det Ipad-baserede formidlingsrollespil ”Mordet i Arresten” stod vi overfor en række – for os som museumsfolk – nye opgaver. Vi skulle finde frem til de rette skuespillere til rollerne, udføre castinger osv.

Vi tog kontakt til DASK, som vi havde fået anbefalet, og dette blev starten på et givtigt og spændende samarbejde.

Vi fik forfattet en kort beskrivelse af projektet og en præsentations replik potentielle skuespillerkandidater skulle bruge ved upload af deres castingvideo på castselv.dk.

Nu blev det jo spændende: hvor mange skuespillere ville indsende en castingvideo? Ville ideen med at bruge castselv som platform for en egentlig casting og ikke blot en pre- casting virke? Kunne man virkeligt få de helt rigtige skuespillere til jobbet uden den tidskrævende og logistisk udfordrende traditionelle casting? Kunne vi, med vores begrænsede økonomiske ramme, med fordel bruge de penge en traditionel casting ville have kostet, på i stedet at kunne tilbyde skuespillerne en bedre betaling og dermed få mere professionelle folk?

Svaret er så klart ja! Vi fik en overvældende respons og kunne vælge og vrage blandt mere end det tidobbelte af hvad vi skulle bruge – og langt størsteparten var virkeligt gode bud.

Hele forløbet viste hvor effektivt og tidsbesparende moderne casting kan gøres. Den interaktive karakter ved castselv systemet gav os mulighed for, at vi kunne koncentrere os om det egentlige – at producere historisk formidling af høj kvalitet.


Venlig Hilsen,

Eg Groa

Ret & Strafmuseet / Torvet 19 DK-5600 Faaborg /
Tlf. + 45 20752958 / www.ohavsmuseet.dk / egr@ohavsmuseet.dk
Adgang til sponsorerede gavekort efter job (Vandregaver)Sponsorerede Gavekort (Vandregaver) til alle medlemmer når de er på frivillige jobs

Dansk Skuespillerkatalog har over de sidste 3 år udviklet et helt enestående gavekortsystem, som vi anvender når vi har haft medlemmer på ulønnede opgaver. Her på DASK-online påskønner vi en frivillig indsats.

Den sponsorerede gavekort har ikke noget med produktionen at gøre, men er vores (DASK) påskønnelse af din indsats. Hertil har vi udviklet vores "Koncept for Vandregaver".

Vandregaver
Vandregaver er sponsorerede skattefrie gavekort, som vores medlemmer frit kan benytte sig af når de har været på ulønnede opgaver for os. Alt man skal gøre er, at henvende sig over mailen og fortælle hvilken produktion man har medvirket i. Så modtager man en aktiveringskode retur og kan frit hente den vandregave man ønsker.

Har vi ikke vandregaver man ønsker at benytte, kan man give koden videre til andre som vil anvende koden eller vente og se hvilke vandregaver der kommer i ugen efter.

Vandregaver er et tilbud til de medlemmer, som ønsker en yderligere påskønnelse for deres indsats.

Du kan se alle aktuelle Vandregaver fra: http://www.kulturpuljen.dkAdgang til Fundraisingportalen www.kulturpuljen.dkAtter en enestående mulighed via DASK-online

Aktive medlemmer fra DASK-online kan ved at indgå aftaler med foreninger eller virksomheder, fundraise midler i form af penge til skuespillerens uddannelse og kurser i Danmark eller i udlandet, eller til andre kulturelle aktiviteter som skuespilleren er involveret i, så som teater- og filmprojekter, events mv.

Virksomheder som indgår aftale med en skuespiller fra DASK-online modtager via DASK og Kulturpuljen.dk en ganske unik markedsføringsplatform, der rammer hele vores netværk, som i sig selv rammer omkring 100.000 forskellige modtagere.

Vi henviser dig til siden http://www.kulturpuljen.dk
Find din personlige mentorMentorliste, med henblik på optagelsesprøverne i 2014 eller privatundervisning/ Coaching generelt


Ønsker du, at blive en dygtig skuespiller, sanger eller danser, skal du dygtiggøre dig hele tiden. Du skal altid søge råd og vejledning hos de bedste. I denne sammenhæng er de bedste, de, som selv har taget en uddannelse indenfor deres fag!

Info
At søge op på skuespillerskolerne er ingen sag, at komme ind er en anden. Forberedelse, indstilling, den rette tekst og vejledning er alfa omega!!

Vores vejledning er, at du skal finde en professionel mentor ellers kommer du slet og ret ikke ind og du spilder din og alle andres tid.

Vi har siden 2002 etableret samarbejde med over 400 skuespillere, sangere og dansere fra Dansk Skuespillerforbund, som gerne laver privatundervisning med kommende aspiranter. På denne vis sikre vi dig vejledning på højeste niveau.

Listen er her med over 400 skuespillere/ sangere/ dansere, som ønsker at undervise/ coache aspiranter, der søger op på skuespillerskolerne i foråret 2014, eller til privatundervisning generelt.

Er du oprettet med en udvidet profil på DASK-online, kan du tilgå listen af undervisere ganske gratis.

10-15% rabat på DASK KurserVi har udviklet en række kursusformer på DASK-online, så som dubbingkurser, castingfotografering, castingkurser, filmskuespillerskole for voksne mv.

Med en betalende profil modtager du mellem 10-15% rabat på de kurser vi afholder.

Priser, kursusform mv. kan du læse mere om ved din profil når de bliver opslået.
Opgradering: Plus+ ProfilSom betalende medlem har du endnu en opgraderingsmulighed!

Hvis du vil ses og være kontaktbar fra hele verden... deler vi dig med hele verden ;-)

Herudover er der en lang række andre muligheder...
Udløbstid: 1. januar 2015Din udvidede profil udløber 1. januar 2015.

Herefter skal du selv aktivt forny dette medlemskab, hvis du fortsat har ønske om denne eksponering og adgang til disse jobs, koncepter og kursusrabatter.

Du vil ikke modtage nogen regning, rykker eller anden opkrævning. Vi trækker IKKE penge fra din konto og der er INGEN bindingsperiode. Det er dit eget ansvar og handling alene, at gentegne denne udvidede profil.

Du er på ingen måde bundet og kan til hver en tid opsige dit medlemskab. Dette kan gøre telefonisk, via sms eller via mail.

BEMÆRK: UNGDOMSPROFILER udløber først i det år du fylder 18 år. er du eks. 10 år ved oprettelse af en udvidet profil/ ungdomsprofil udløber din profil først i det år du fylder 18 år. I dette eksempel får du altså 7 år. for 600 kr.!
Plus+ profilDenne profiltype giver dig udvidet synlighed og eksponeringsmuligheder, som du ikke finder tilsvarende noget andet sted.

Denne profiltype er en opgradering af din udvidede profil, som koster 500 kr. og som automatisk udløber 1.1 2015.

Ingen opkrævninger, ingen binding.


Krav! Dit profilbillede skal godkendes før du opgraderes!
Synlig og direkte kontaktbar for alle fra forsidenDin profil er intet værd, hvis man kan se dig uden at kunne kontakte dig!
Din profil har en begrænset værdi, hvis den gemmer sig mellem tusinder!

Via denne profiltype, kan alle i hele verden se dig og kontakte dig direkte, telefonisk eller via sms. (Ingen mail)

Du drukner ikke i mængden, da antallet af profiler fra denne del af kataloget er begrænset.

Alle kan tilgå din profil, helt udenom DASK.
Gratis e-version af vores CastingbogDansk Skuespillerkatalog udgav i 2009, i forbindelse med vores 10 års dag, det eneste Dansksprogede castinglitteratur.

Bogen er næsten udsolgt, men vi giver dig vores e-version af bogen ganske gratis.

Log på din profil og se hvordan du modtager bogen ,-)
30% Rabat på DASK KurserDu modtager hele 30% rabat på vores udbudte kurser. Ikke kurser vi formidler, men kurser som vi afholder.

Rabatten er nærmere defineret ved de respektive kursusbeskrivelser som er opslået på hjemmesiden.
Online FilmskuespillerskoleDu har mulighed for at deltage i vores store Online Succes.

Vi har gennem snart 4 år udviklet og afviklet vores online filmskuespillerskole, og er blevet dygtige og skarpe med tiden.

Formål
Formålet er, at skabe et videotræningsværktøj for skuespillere, hvor du nemt, billigt og fleksibelt, løbende, kan få trænet din videoperformance og blive fortrolige med egen kommunikation foran et kamera. Selvevaluering og reflektion er nøgleord og faglig sparring en mulighed. At være skuespiller på scenen eller foran kameraet kræver, at du er skarp hele tiden når jobbet byder sig. Er du ude af form får du ikke jobbet.

Branchen her er lidt sjov for man sælger sig på tidligere præstationer, men vi er faktisk ikke interesseret i hvor pokkers god du var for et år siden, men hvor god du er lige nu? (En sammenligning kan laves med en fodboldspiller, der skal være i form og have kamptræning)


Opgaverne
Du vil få stillet en skriftlig opgave hver 14. dag, som du har 10 dage til at gennemføre (Via video). I alt i vores første modul af vores online filmskuespillerskole vil vi stille dig 6 opgaver. Hvor meget tid du bruger på opgaverne er helt op til dig.

Opgaverne filmes alle med webcam, mobiltelefon eller videokamera i en indstilling (one-take.) Du skal ikke redigere overhovedet.

Efter hver opgave giver vi respons. Det er denne vejledning der er udgangspunket for din næste opgave.

Kurset koster blot 600 kr. og løber en gang hver 14 dag over 3 måneder.
Skræddersyet eksponeringsmodulEksponering er alt for en skuespiller.

Vi (verden) skal vide at du er der. Først dernæst skal vi se hvad du kan tilbyde.

Som skuespiller er du en virksomhed. Hvis du ikke gør reklame for dig, kender vi ikke din eksistens og du får selvsagt ikke jobs.

Vi har gennem snart 15 år coachet skuespillere med ambitioner, men gør nu dette til en fast mulighed som en del af vores koncept.

Har du en Plus+ profil, guider vi dig igennem junglen!

Ønsker du vores hjælp er alt du skal gøre at ringe til os, når du har opgraderet din profil. Så finder vi ud af hvem du er, og hvad dine ambitioner er og hvad vi sammen kan gøre for at få dem realiseret.
Udløbstid: 1. januar 2015Din Plus+ profil udløber 1. januar 2015.

Herefter skal du forny dette medlemskab, hvis du fortsat har ønske om denne eksponering og adgang til disse koncepter og kursusrabatter.

Du vil ikke modtage nogen regning, rykker eller anden opkrævning. Det er dit eget ansvar og handling fysisk at gentegne denne profil. Prisen er den samme året ud, så jo før du aktivere den, desto mere får du for pengene.


 
Netværk KortogGodt.info Kulturpuljen.dk Fantasilæsning.dk
Social Media Facebook Youtube Twitter
Dask Online   ·   Tlf: 26 99 33 13   ·   mail